NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - Krijnen Keukens Malle  4 - 6  (1-3)
   
DATUM 14-12-2007  21:15
   
DOELPUNTEN Gessner 0-1 en 0-2, El Bouchtati 1-2, Gessner 1-3, Toukouki 1-4, Naalden 1-5, Moussaoui 2-5, El Kharoubi 3-5 en 4-5, Van Bavel 4-6. 
   
VERSLAG Beide ploegen konden bij deze wedstrijd gebruik maken van hun voltallige kern. Ook was de tribune goed gevuld met zowel een hoop supporters voor beide teams.

Malle begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de eerste minuut al een grote kans voorgeschoteld, maar Naalden trapt naast het doel. Amper een minuut later zorgde Malle weeral voor het nodige gevaar. Deze keer 2 maal, de eerste stopte de keeper en de tweede werd op de paal getrapt. Malle krijgt zoals in elke wedstrijd een heleboel kansen, maar mist telkens de afwerking. Pas na 6 minuten kwam de eerste kans voor Lier, waarbij Birger nog net met zijn hand de 0-0 kon behouden. In de 9de minuut kreeg Toukouki een gele kaart wegens reclameren op de scheidsrechter. Na 10 minuten was het dan eindelijk zover, Gessner kon binnentrappen na een mooie combinatie van Malle en de pas van Toukouki. 0-1. In de 12de minuut kon Lier de score weer gelijk maken met een afstandsschot, waarbij Birger de bal mist. De volgende minuut had Malle weer een grote kans, een voorzet vlak voor doel, maar Toukouki kan er net zijn voet niet tegenzetten. 1 minuut later was dit weer helemaal vergeten, want Gessner tikte zijn 2de van da avond binnen, na een hakje van Toukouki. Lier kreeg nog eens de kans om gelijk te maken, ditmaal door een vrije trap, deze werd naast het doel getrapt. In de 18de was het terug prijs voor Malle , de derde voor Gessner na een voorzet van Naalden. In de laatste minuut van de eerste helft zorgde de scheidsrechter voor de nodige entertainment, Azzimani wordt duidelijk aan de arm getrokken, de scheidrechter fluit, maar in het nadeel van Malle.

In de tweede helft begint Malle met net zoveel vuur als de eerste helft. Waardoor er weer enkele mooie en grote kansen voor Malle kwamen. In de 4de minuut kon Toukouki de 4-1 binnentikken , hij stond alleen voor de keeper. De volgende grote kans was voor Azzimani die na een kopbal van Smaal alleen naar doel wordt gestuurd en de bal net naast doel besluit. De kansen bleven komen en na 10 minuten kon Naalden de netten vinden, nadat Azzimani de bal onder de voetzool meegaf aan Naalden en zo alleen naar doel kon gaan. 1-5. Eťn minuut later gebeurd net dezelfde fase als bij de 1-5 enkel trapt Naalden nu op keeper Laenens. Na 13 minuten spelen was het geluk nog eens aan de kant van Lier. Moussaoui trapt de bal naar doel van op rechts, de bal raakt de binnenkant van de linkerpaal en rolt achter de doellijn. De volgende minuten probeerde Malle de 2-6 op het bord te zetten, maar kreeg de bal niet tegen de netten. Tijdens de laatste 2 minuten werd er nog 3 maal gescoord, 2 maal door Lier en 1 maal door Malle. Bij Lier werden de doelpunten gemaakt door El Kharoubi . De eerste kwam er door een rommelige fase voor doel, waarbij hij maar zijn voet tegen de bal te zetten had en de 2de kwam er doordat Malle de bal vanachter niet weg kon spelen, hij komt in zijn voet terecht en trapt via de lat binnen. Malle kon na een 6de fout van Lier de eindscore in de laatste minuut op het bord zetten via Van Bavel. 4-6.

Malle speelde een goede wedstrijd. Ze speelde de bal goed rond waardoor Lier moeilijk tot kansen kwam en waardoor Malle dan weer wel vele kansen kreeg. Hierdoor maakt malle de kloof weer wat groter met de ploegen onder hen. 

TERUG