NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - ZVC Klein-Brabant  2 - 7  (2-3)
   
DATUM 07-03-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 6’ Amraoui 0-1, 7’ Stroobants 0-2, 13’ en 15’ Ouchene 1-2 en 2-2, 17’ De Pauw 2-3, 28’ Amraoui 2-4, 38’ Martinez D. 2-5, 39’ Amraoui 2-6 en 2-7. 
   
VERSLAG LW United, zonder de, wegens het overlijden van zijn vader, afwezige coach Canale, begon sterk aan de wedstrijd. Het kreeg kansjes en zelfs één grote maar Corens trapte hem op de deklat. De eerste echte tegenaanval van de bezoekers was meteen raak, Amraoui trapte de bal van op de zijlijn hard overhoeks binnen. Twee minuten later mocht Stroobants aanpakken draaien en vrij in doel trappen en dit alles zonder dat hem iets in de weg gelegd werd. Van de sterke start bleef nog weinig over. In de 13de minuut kon Ouchene mooi de 1-2 maken en zo bracht hij LW United weer in de wedstrijd. Twee minuten later zette de erg bedrijvige Cammalleri de bal mooi voor doel en Ouchene moest maar binnentikken, 2-2 en alles kon herbeginnen. Drie minuten voor rust ging Dandoy niet vrijuit op een schotje van De Pauw en de thuiskeeper zag de bal tergend traag over de doellijn rollen, 2-3 en zo bleef het tot de rust.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, LW United met steriele druk en Klein Brabant gevaarlijk op de counter. Dit duurde zo tot in de 24ste minuut Amraoui de 2-4 tegen de netten mocht prikken na laks verdedigen door de thuisploeg. Corens miste even later de aansluitingstreffer door voor open doel toch nog op de paal te trappen. Het zat Chris echt niet mee. De laatste drie minuten ging LW United nog met vliegende keeper spelen maar buiten wat gele kaarten en drie tegendoelpunten leverde dit ook niets op. Een wedstrijd om snel te vergeten. 

TERUG