NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVC Klein-Brabant - RS Decoratie Edegem  3 - 5  (0-1)
   
DATUM 11-01-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 9’ El Moussaoui 0-1, 30’ Vercauteren 0-2, 31’ Ajouaou 0-3, 35’ S. El Haoual 0-4, 37’ De Pauw 1-4, 39’ S. El Haoual 1-5, 38’ Cherif 2-5 en 39’ Martinez 3-5. 
   
VERSLAG Edegem trad aan bij KB Puurs zonder de gekwetsten Kasmi en Aabassi (wel op de bank maar niet gespeeld) en Roose. Vercauteren draaide op halve kracht. Karim El Moussaoui die van Hasselt overkwam debuteerde prima. De eerste kansen waren voor Puurs via Martinez en de Pauw terwijl Edegem tegenprikte via El Haoual en Jaffal. Rezki raakte de staak en de toon was gezet. Na mooi uitspelen van El Haoual schoof die door naar El Moussaoui die de opener intrapte en daarmee zijn transfer waar maakte. Even later werd Pouwels gehinderd waardoor hij slechts de staak raakte. Ook een loeier van Cherif ging rakelings naast. Edegem liet via El Haoual veel doelrijpe kansen onbenut en Jaffal schoot een 10-meter naast. Bij de thuisploeg was het Stroobants die oprukte, maar Rousseau was paraat. Na een salom raakte Ajouaou nog de staak en op slag van rust liet El Haoual alweer een open kans liggen.

Na de rust was er een eerste kans voor Frédérick op Rousseau. Edegem creeërde opnieuw veel kansen die het niet afwerkte. Na een mooie actie van De Pauw schoot Amraoui in corner. Jaffal schoot van dichtbij op doel, maar de jonge Tsabounti bleef alert. Aan de overzijde moest Rousseau zich met een wereldsave reppen op een schot van Stroobants. Pouwels en El Moussaoui rakten de staak nog maar eens en op vrijschop van El Haoual miste El Moussaoui nipt. Na 29' dan toch eindelijk de verlossende 0-2 na een schitterende goal van Vercauteren. De toon was gezet en op aangeven van El Haoual nette Ajouaou de 0-3. Na een vrijschop van Vercauteren pakte El Haoual de bal ineens op de slof voor de 0-4. Niets leek meer stuk te kunnen, maar KB Puurs gaf zich niet gewonnen na een schoten van Stroobants en De Pauw op de staak en een loeier van Martinez die in de rebound bij De Pauw kwam die niet aarzelde voor de 1-4. Vercauteren pakte belachelijk geel voor het wegschuiven van de bal. De zekerheid kwam er met de 1-5 op 10-meter voor El Haoual. Maar nog bleef Puurs aanvallen met twee doelpunten in de laatste minuut via Cherif en Martinez met een weinig gezien kopbaldoelpunt. Eindstad 3-5. >p> Al bij al verdiende zege voor RSD Edegem in een partij waar de keepers Rousseau en de 18-jarige Tsabounti al besten uit de verf kwamen en waar nieuwkomer El Moussaoui veelbelovend debuteerde met een goal, een paar mooie acties en passes. 

TERUG