NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - Junkie's Mons Frameries  3 - 3  (1-1)
   
DATUM 16-11-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 15í pen. Jaffal 1-0, 16í Dahbi S. 1-1, 28í Ferrian 1-2, 29í Jaffal 2-2, 37í Glauber 2-3 en 38í pen. Jaffal 3-3. 
   
VERSLAG Ondermaatse vertoning van beide ploegen

In een nochtans goed gevulde sporthal Kattenbroek bakten geen van beide ploegen er iets van en was het moeilijk uit te maken welke van de twee nu eigenlijk helemaal onderaan stond en welke op de vijfde plaats. Vooral RSD Edegem deed een slechte zaak door het puntenverlies en verliest daarmee de playoffplaats aan Hasselt. Nochtans was er al in de openingsminuut balverlies van Eder aan Jaffal maar die schoot op de staak. Roose brak door maar de keeper redde en een loeier van El Haoual ging nipt over. Aan de overzijde waren het vooral Samir Dahbi, Ferrian - beste man bij Junkies - en Eder die zich roerden maar die door Rousseau afgeblokt werden. Na 15' werd de doorgebroken Jaffal neerlegd, zijn belager kreeg GEEN gele of rode kaart maar Waroux floot wel de strafschop en Jaffal zelf voor de 1-0. Amper een minuut later onwaarschijnlijk dom balverlies voor doel van Vercauteren en Samir Dahbi op een diefje 1-1, een echt cadeau in Sinterklaasverpakking.

Na de pauze opnieuw geklungel van beide teams maar met afstandschot van El Haoual op dwarsligger. Schitterende pass afleggertje Jaffal op El Haoual maar onbesuisd over leeg doel. Even later opnieuw gouden kans voor Edegem toen El Haoual doorschoof naar Jaffal aan tweede paal, maar net iets te kort. Junkies kwam meer in de match vooral via Ferrian en nadat Rousseau ver uit doel was passeerde Eder naar Ferrian voor de 1-2. Minuut later betaald antwoord van Jaffal met de 2-2 op pass van El Haoual. RSD Edegem bleef klungelen en had een coach op de bank die weinig of geen leiding gaf tijdens hele match, gelukkig was er Rousseau in doel die erger voorkwam op de aanvallen van Junkies via Ferrian , Dahbi en Glauber. Na 37' Junkies met drie man zuiver door en op pas van Ferrian de 2-3 voor Glauber. Minuut later geharrewar door doel, Jaffal bal tegen staak, die kwam terug en Jaffal neergelegd: penalty en weer geen gele of rode kaart. Jaffal zelf achter de bal en 3-3. Junkies stond met 6 fouten, maar een serieuze ingreep van Ferrian kreeg geen 10-meter meer tegen.

Beloften RSD Edegem wonnen met 5-1 hun match.

Een match om zo gauw mogelijk te vergeten en op naar een zege volgende week met de derby op Proost Lier. 

TERUG