NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - Charleroi Action 21  2 - 3  (0-2)
   
DATUM 07-03-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 13í Liliu Wilson 0-1, 17í Pauly 0-2, 24í Kasmi 1-2, 32í Liliu Wilson 1-3 en 40í Abdouni 2-3. 
   
VERSLAG Opnieuw was het huilen met de pet op met het optreden van refs Bultinck en vooral Coussement die erin slaagden keeper Rousseau onverdiend met rood te bedenken maar vooral een schitterend openingdoelpunt van Pouwels eerst goed en daarna af te keuren??? Mag een ref zomaar op zijn beslissing terugkomen??? Wij dachten van niet. Waarom er nog controleurs worden gestuurd vragen wij ons af???? De bal ging zogezegd door een gat in het zijnet binnen??? Nochtans hadden de refs - dixit de controleur - de netten voor de match gecontroleerd en mankeerde daar niets aan. Ze bezweken dus gewoon onder de druk van Charleroi-aanhang waar coach Vavadio in midden van plein stond en geen geel kreeg???? Als Verbeeck nog maar rechtstaat van zijn zitplaats heeft hij een boete, maar die coach mag het plein op???? Is het trouwens ook normaal dat een ref tijdens een time out meeluistert??? Moet die geen afstand houden???? Mag dat????? Conclusie: de jongens van Edegem gaan met opgeheven hoofd van het veld en zorgden inderdaad bijna voor een stunt door een dikverdiend punt te pakken. RSD Edegem beraadt zich om klacht neer te leggen in het geval van het afgekeurde doelpunt.

De match dan. Na 2' Zico door maar Rousseau redt. Loeier vrijschop El Haoual in corner. Pass Kasmi op El Haoual die in zijnet besluit. Loeier Chaibai over. Na 6' gouden kans voor "man van de match" Pouwels die alleen doorgaat maar Ferhman brengt redding door bal op arm in corner te stoten. Doorbraak Ajouaou - ook uitstekend op dreef - in corner. Schoten van Saad, Fosse en Wulf voorlangs en Zico ver over. Betinho - nagenoeg onzichtbaar de hele match - door maar Rousseau brengt redding. Na 12' schitterende doorbraak van Pouwels voor de 1-0. Ref keurt doelpunt goed door naar middenstip te wijzen. Consternatie als hij op zijn beslissing terugkomt??????? Een aangeslagen Edegem slikt dan een minuut later de 0-1 van Liliu. Een duidelijk handspel van Chaibai voor doel wordt niet gefloten en op pass van Wulf de 0-2 van Pauly. Na 18' doorbraak El Haoual die de vrijstaande Abdouni vergeet voor een open doelkans.

Meteen na de pauze laat Zico nog maar eens zien wat voor een "vettig" manneke hij is. De doorgebroken Kasmi wordt zonder pardon tegen de vlakte gewerkt. Geel Zico en maar goed ook. Kopbal Betinho op Rousseau. Na 24' begint Kasmi aan een solo vanop eigen helft, zet schitterend drie man van A21 in de wind voor de 1-2. Er zijn kansen over en weer en Edegem ligt zeker niet onder. Na 32' pakt Rousseau bal buiten en krijgt rood???? Van Aeken komt in doel maar heeft geen verweer tegen de vrijschop voor de 1-3 van Liliu. Van dat moment af speelt Charleroi alleen nog anti-voetbal met vijf in de defensie en balleke rond spelen. Schande voor het futsal. Na 39' Abdouni nipt over maar in de slotseconden heeft de jonge aanvaller dan toch geluk want hij legt de 2-3 eindscore vast.

Bijna zorgde RSD Edegem voor een dik verdiende stunt, maar opnieuw werden ze genekt door een onmondige arbitrage! 

TERUG