NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - RS Decoratie Edegem  4 - 6  (1-1)
   
DATUM 01-02-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 12’ Kasmi 0-1, 17’ Gessner 1-1, 26’ Azzimani 2-1, 28’ Pouwels 2-2, 28’ Azzimani 3-2, 31’ El Moussaoui 3-3, 34’ Ajouaou 3-4, 34’ Toukouki 4-4, 36’ Jaffal 4-5 en 39’ S. El Haoual 4-6. 
   
VERSLAG Fel bevochten zege voor RSD Edegem

In een felbevochten sportieve partij waar eigenlijk niets gebeurde lukte ref Ben Phlips er opnieuw in om de partij compleet kapot te fluiten. Het is onbegrijpelijk dat deze man die absoluut eerste nationale NIET aankan kansen blijft krijgen. Onze “warme bakker” zwaaide met de kaarten dat het een lieve lust was en twee ervan zijn misschien gerechtvaardigd. Maar een tweede geel geven omdat iemand zijn armen in de lucht steekt en het hoofd schudt en dan nog erger El Haoual in de slotminuut geel geven omdat die zijn eigen supporters met de armen zwaait om ze aan te moedigen???? Jongens, jongens, beide partijen waren er absoluut niet over te spreken. Hopelijk weerspiegelt het verslag van Dhr. Jans ook de onkunde van deze “scheidsrechter” waar nagenoeg alle ploegen bitter over klagen! CSC wakker worden aub!!!!!! Dit is eerste nationale absoluut onwaardig! Gelukkig was er een onwaarschijnlijk schitterende Kurt Gessner die veel goed maakte en die op internationaal niveau speelt op zijn 37ste!

Van bij aanvang wist Edegem dat het een stevige partij kon verwachten want Malle zette meteen druk met een loeier van Naalden. Edegem antwoordde met een vrijschop van El Haoual die over ging, maar een doorbraak van Gessner op snelheid ging nipt naast. De match was gelijkopgaand de eerste tien minuten qua kansen. Na 12’ een kanonbal van Kasmi niet te pakken voor keeper Maes die op verre ballen niet op zijn beste is. Toukouki voor open doel, maar Pouwels ontzette prachtig in extremis. Onder impuls van een alom aanwezige Gessner – beste man op het terrein – bleef Malle kansen creëren en na 17’ maakte Gessner zelf de 1-1 logische ruststand. Ook na de pauze bleef Malle druk zetten en kwam de 2-1 er na een mooie kap-draaibeweging van Azzimani. Edegem riposteerde met een ver schot voor de 2-2 van Pouwels. Malle trapte af en twee seconden later was het 3-2 via Azzimani omdat de Edegem-defensie niet klaar was. Edegem ging op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er via de pas ingekomen El Moussaoui. Edegem voelde nu dat er meer inzat en via Ajouaou werd het 3-4. Teveel voor coach Belmans die de zaal uitvloog. Een mooie actie van Malle en Toukouki werkte af op de lijn voor de 4-4. Edegem liet zich niet uit het veld slaan en ging erop en erover met een prachtpass van El Haoual op Jaffal voor de 4-5. Naalden werd vliegende keeper en toen hij ver uit doel stond lobde El Haoual de 4-6 eindstand in. Een gelukkige afloop voor RSD Edegem in een partij die twee kanten opkon en waar uiteindelijk de ervaring in eerste nationale van de spelers het haalde.

Vrijdag staat een zware verplaatsing naar Futsal Hasselt te wachten voor RSD Edegem en het kan nog steeds niet rekenen op Aabassi en Roose, terwijl Vercauteren onder het mes gaat. 

TERUG