NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Junkie's Mons Frameries - Krijnen Keukens Malle  4 - 1  (1-0)
   
DATUM 07-03-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 18í Benbouali 1-0, 24í Andrť 2-0, Samir 3-0, Gessner 3-1, 39í Andrť 4-1. 
   
VERSLAG Na de klinkende 1-5 overwinning van de belofte mocht de eerste ploeg het opnemen tegen het versterkt thuisspelend Frameries. Ondanks ze enkele internationals binnenhaalde was er weinig belangstelling voor deze wedstrijd. In de heenwedstrijd bleek Malle de betere ploeg en haalde een vlotte overwinning.

In de beginfase was het Frameries dat het heft in handen nam. Ze speelden de bal goed rond en creŽerde zo een eerste kans. Een schot uit de tweede lijn werd door Maes goed in hoekschop gewerkt. Malle kwam beter en beter in de wedstrijd waardoor de kansen niet uitbleven. Eerst was het Toukouki die tevergeefs vanuit de draai probeerde, daarna was het Smaal die de bal recht op doelman Pagetta trapte en ook Azzimani kon een uitgelezen kans niet in doel werken. Hij trapte de bal, na een prachtige voorzet van Gessner op Pagetta. Dan kwam er plots weer dreiging van de thuisploeg. Een schot uit de tweede lijn van Dahbi Reda werd knap gered door Maes. In de 7de minuut werd Azzimani diep gestuurd, maar Pagetta was hem te slim af en duwde de bal in hoekschop. Diezelfde Azzimani probeerde het 2 minuten later vanop afstand maar weer lag doelman Pagetta in de weg. Halverwege de eerste helft trapt Azzimani de bal van dichtbij over op voorzet van Gessner. 1 minuut later kon Ferrian na balverlies van Azzimani naar doel gaan maar hij besloot naast. Dan gingen we opnieuw naar de overkant waar Toukouki tot 2x toe de bal niet in de netten kon werken. 2 minuten voor rust kreeg Malle dan het deksel op de neus. Ben Bouali werkte de bal met een subliem lobje na een goeduitgevoerde 1-2 in doel. Zo stond de 1-0 na 18 minuten voetballen op het bord. Malle leek van streek, Dahbi Samir kon helemaal alleen op doel afstormen maar gelukkig voor Malle stond Maes een goede wedstrijd te keepen. De laatste kans van de eerste helft werd toegeschreven aan Malle. Azzimani schoot met de tip op doel maar Pagette hield zijn netten schoon.

De eerste kans van de 2de helft was voor Malle. Naalden schoot van ver, maar Pagetta was vastbesloten geen doelpunten te incasseren. Aan de overkant werkte ze dan wel goed af. Vanderlei veroverde de bal bij een hoekschop van Malle, en stormde naar het doel van Maes en rondde vervolgens mooi in het dak van het doel af. 2-0. In de 5de minuut laat Toukouki zich van de bal zetten waardoor Rebelo kon oprukken en schieten, maar weer was daar Maes die de schade voor Malle beperkte. Smaal mocht het eens van op vrije trap proberen, Pagetta pakte en wierp snel uit naar Bouali die alleen voor doel kwamen op Maes schoot. Na een goede actie van Malle en een goede pas van Toukouki trapte Gessner via een Frameriesí been de bal over. Samir zorgde aan de overkant voor de 3-0. Een verre uitworp werd door Samir mooi op de borst gecontroleerde en vervolgens in de verste hoek binnen getrapt. In diezeflde minuut kon Gessner de aansluitingstreffer dan toch maken. Na een mooie actie van Azzimani langs de zijlijn rondde Gessner koelbloedig in de verste hoek af. 1 minuut later trapte Smaal van heel dicht op de onderkant van de deklat. En weer in de volgende minuut was Malle nog 2x gevaarlijk, eerst via Toukouki en vervolgens via Van Bavel die tot 2 keer toe niet voorbij Pagetta geraakte. Na een 6de fout van Malle mocht Bouali het van op de 10-meter proberen maar hij trapte over. 3 minuten voor affluiten kon Malle de boeken dicht doen. Eerst was het Souza die op Maes trapte en vervolgens Vanderlei die in de rebound binnen trapte. Malle probeerde nog wel met vliegende keeper maar dat leverde geen doelpunt op. Zo werd de eindstand 4-1.

Malle heeft Frameries goed weerwerk geboden tegen het versterkte Frameries maar moest uiteindelijk toch het onderspit delven. De 3 aangeworven internationals hebben het verschil gemaakt. Al bij al een verdiende overwinning van Frameries. 

TERUG