NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Krijnen Keukens Malle  6 - 4  (3-1)
   
DATUM 04-04-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 16í Papanicolaou 1-0, 18í Goessens 2-0, 19í Van Bavel 2-1, 20í Selimovic 3-1, 23í Azzimani 3-2, 26í Toukouki 3-3, 35í Selimovic 4-3, 37í 10m. Vermeulen 4-4, 40í Selimovic 5-4 en 40í Willems 6-4. 
   
VERSLAG Malle ging vrijdag avond op bezoek bij Hasselt. In de heenwedstrijd speelde Malle een schitterende partij en stuurde ze Hasselt met een 7-1-score naar huis. Bij Malle was nieuwkomer Umut er niet bij. Govers kwam terug uit blessure en speelde mee met de belofte die een 0-3 overwinning boekte.

De eerste kans van de partij werd op naam van Hasselt-speler Goessens geschreven. Hij kwam helemaal alleen voor doel maar hij besluite naast. De tweede kans was aan de overkant. Naalden kon vrij schieten na een goede steal van Van Bavel maar zijn schot werd door doelman Pans gered. Na een goede aanval van Malle wierp Pans snel uit waardoor Goessens alleen op doel kon afstormen maar hij geraakte niet voor Maes. In de 6de minuut was er een hele goede kans voor Malle, Gessner trapte van ver, doelman Pans kon de bal niet vasthouden en na wat geharrewar kreeg ook Toukouki de bal niet in doel. Aan de overkant in diezelfde minuut duwde Maes een goedgenomen vrije trap in hoekschop. Dan gebeurde er lange tijd niets, de bal ging over en weer maar kansen kwamen er niet. Tot plots in 13de minuut Malle onthouden werd aan een strafschop. Een gemaakt doelpunt werd duidelijk met de hand uit doel gehouden. Hasselt scoorde 2 minuten later wel. Papanicolaou had de bal maar in doel te leggen na een mooie pas van Elia. 1-0. Hasselt verdubbelde zijn score nadat Goessens een goede doorsteekbal van Selimovic afrondde door de benen van Maes.2-0. In diezelfde minuut kon Malle de aansluitingstreffer al maken. Na een mooie combinatie legde Toukouki de bal opzij voor Van Bavel die de bal met een subliem lobje tegen de netten werkte. Malle zocht de gelijkmaker met een schot van Van Bavel maar zijn schot strandde via de vingertoppen van Pans tegen de deklat. Dat wat bij Malle niet goed lukte, lukte aan de overkant wel, Selimovic trapte een voorzet van Willems binnen. Zo keek Malle tegen een 3-1 achterstand aan.

De tweede helft startte veelbelovend voor Malle, na amper 3 minuten spelen zette Azzimani de 3-2 op het bord. Een mooi hakje van beloftespeler Vermeulen werd door Azzimani in de verste hoek binnen getrapt. En 3 minuten kon Malle langszij komen. Toukouki rondde een prachitge combinatie goed af. 3-3. vervolgens probeert Azzimani het nog met afstandsschoten maar ze waren niet goed gericht. In de 15de minuut kwam Hasselt terug op voorsprong. Ze speelde de bal vlot rond voor het doel van Malle en Goessens bracht de score op 4-3. Maar Malle gaf niet op en kwam 3 minuten later opnieuw langszij. Vermeulen trapte een 10-meter trap vlotjes binnen. Hasselt mocht 1 minuut voor einde nog proberen met een vrije-trap. Een goede reactie van Maes was nodig om de 4-4 op het bord te houden. Maar het doelpunt bleef niet langer uit wanneer Selimovic goed doorstootte en scoorde. Malle probeerde nog druk de zetten door met vliegende keeper te gaan spelen maar dit bracht niet meer op dan nog een extra tegendoelpunt. Willem kon de bal in een open doel vrij binnen trappen na een snelle uitworp van Pans en legde zo de eindstand vast op 6-4.

Beide ploegen waren duidelijk gedreven en wouden beide voor de overwinning gaan. Voor Malle bracht dit niets op en ze konden met lege handen maar toch wel met opgeheven hoofd naar huis. 

TERUG