NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Charleroi Action 21 - RS Decoratie Edegem  8 - 0  (8-0)
   
DATUM 12-10-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 6í Betinho 1-0, 11í Salhi 2-0, 17í Pauly 3-0, 21í Wulf 4-0, 21í Salhi 5-0, 28í Van Melkebeke 6-0, 31í Anik 7-0 en 32í Betinho 8-0. 
   
VERSLAG RSD Edegem maatje te klein voor sterk Charleroi A21

De eerste kans in de partij was voor El Haoual maar algauw volgden tegenprikken via Chaibai en Bettinho en Rousseau redde nipt op schot van Pauly. Na mistasten van Rousseau zette Bettinho met de 1-0 de toon voor de rest van de match. Edegem probeer via een afstandschot van Ajouaou maar dat werd nipt gepakt door Fehrmann. Na een uitgespeelde kans maakte Saad de 2-0. Edegem gaf niet op en er kwam een mooie kans voor Gielens maar zijn loeier ging nipt naast en ook een schot van Ajouaou op een verre pas van El Haoual ging voorlangs. Na 17' roerde de thuisploeg zich opniieuw met de 3-0 van Pauly op pas van Bettinho. Meteen ook de ruststand.

Onmiddellijk na de pauze zette Wulf de zwakke Edegem-defensie opzij voor de 4-0 en nog in dezelfde minuut nette Saad de 5-0 na ver uitkomen van Rousseau die zich kwetste waardoor Saad vrije doorgang had voor een leeg doel. Keeper Rousseau verliet het terrein en werd vervangen door Tim Van Aeken die zich voorbeeldig van zijn taak kweet. Edegem bleef veel kansen creŽren, maar er evenveel verknoeien. Na balverlies van Jaffal voor doel, twijfelde Van Melkebeke niet voor de 6-0 .Edegem raakte wel door de thuisdefensie maar steeds vond het keeper Fehrman (nog maar 3 x geklopt!!!!!!!!) op zijn weg. Nieuw balverlies voor doel maakte dat Ayoub de 7-0 maar in te leggen had en ook de 8-0 was een makkie voor Bettinho op pass van Wulf. A21 bleef beuken maar een sterke keeper Van Aeken hield voor de laatste 8' zijn netten schoon. RSD Edegem staat nu op een vijfde plaats en daar staat het perfect op zijn waarde geklasseerd. Nu volgen twee weken rust, want Edegem moet maar pas opnieuw op 2 november aan de slag thuis tegen CT Charleroi waar het opnieuw met de zege wil aanknopen. 

TERUG