NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Carolo Team Charleroi - Futsal Topsport Antwerpen  1 - 11  (0-6)
   
DATUM 21-09-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 6’ Bali 0-1, 10’ Verschueren 0-2, 16’ Sababti 0-3, 16’ Zouggaghi 0-4, 18’ Bali 0-5, 19’ pen. Sababti 0-6, 28’ en 29’ Bali 0-7 en 0-8, 32” Bachar 0-9, 33’ El Kamouni 1-9, 34’ Sababti 1-10 en 38’ Bachar 1-11. 
   
VERSLAG Na de uitstekende winst tegen Morlanwelz vorige week moest FT Forcom Antwerpen Elite voor zijn eerste verplaatsing naar promovendus CT Charleroi dat zijn thuiswedstrijden afwerkt in het sportcomplex te Roux.

Een gladde, versleten sportvloer en doffe verlichting sierden het decor. Niettemin verwelkomde de sympathieke thuisspeaker de Forcom-supporters in het Nederlands !

Coach Nieddu startte met Morant, Sababti, Bali, Harram en Bachar. Nog voor het Antwerpse vijftal goed en wel wakker leek, diende Morant gepast in te grijpen om het openingsdoelpunt te vermijden na onnodig balverlies van Bali.

Antwerpen ging na die verwittiging nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt maar schoten van Bali (zijnet), Sababti (voorlangs) en Harram (op de vuisten van doelman Peronne) mistten doel.

Na 5' vond Karim bali toch een opening toen hij na een ingestudeerde hoekschop een aflegger van Bachar hard in doel plofte (0-1). Nauwelijks één minuut later poeierde Idlaasri op de staak.

In de 9' onderschepte de jonge Zouggaghi de bal op het middenveld en verstuurde klaarkijkend een harde schuiver naar de aan de eerste paal opgedoken Kevin Verschueren die het leer 'stiftend' over de grabbelende doelman devieerde (0-2). Een mooi geboortegeschenk van de 'kersverse' vader voor zijn dochter met de 'bijvallige' naam Lobke !

Forcom bleef dreigen maar toch was het wachten tot op het kwartier toen Idlaasri een machtige kruispass verstuurde naar de op de flank vrijgelopen Bali die in één tijd en gemeten voor doel bracht in de loop van Sababti die op zijn beurt beheerst afwerkte (0-3), een schitterende treffer na een mooie collectieve actie.

Plots ging het snel en de thuisploeg hapte naar adem. Karim Bali rukte na 16' op door het centrum en bediende Zouggaghi die de bal 'listig' naast de thuisdoelman schoof (0-4).

Twee minuten voor rusten was het nogmaals Bali die kwam opzetten : met een splijtende kapbeweging schakelde hij zijn tegenstander uit en vuurde staalhard in doel (0-5).

En nog was het niet over. Carolo moest de kelk ledigen tot op de bodem want alweer Bali deed één minuut voor de rust de thuisdefensie huiveren : hij omspeelde klasrijk keeper Peronne en schoot in het lege doel maar Fekrioui 'verijdelde' de goal met de hand : rood en penalty voor Antwerpen die door Sababti ijzig kalm buiten het bereik van de keeper werd getrapt (0-6).

Na de rust kwam Mourad Talhaoui David Morant vervangen en die moest vrijwel onmiddellijk zijn 'kunnen' demonstreren toen hij eerst een schot van Boukamir met de voet redde en vervolgens Antwerps balverlies rechtzette met een duik in corner !

Forcom speelde slordiger en minder efficiënt dan voor de rust. Kapitein Bachar verlengde een verre worp van Talhaoui met een loeier op de deklat.

In de 27' scoorde Bali zijn derde van de avond na een wervelende 'rush' over de linkerflank en dito schuiver onder de uitgekomen Peronne (0-7). Nauwelijks één minuut later kapte Bali zich schitterend centraal vrij voor doel en besloot staalhard in de benedenhoek (0-8).

In de 31' kreeg een ijverige Zouggaghi een kwalijke trap en diende geblesseerd het veld te verlaten. De voor de onfortuinlijke ingekomen kapitein Bachar dreef de score verder op toen hij een schot van Sababti, dat door de thuisdoelman werd gelost, mooi in doel verlengde (0-9).

Na 32' mistte Harram onbegrijpelijk en uit de daaropvolgende counter en 'gerommel' voor het Antwerpse doel scoorde Carolo Team de eerredder (1-9).

Forcom bleef nochtans de kansen opstapelen maar verzuimde de score de vergroten door niet steeds de 'gemakkelijkste' oplossing te kiezen.

In de 33' zette Forcom toch de dubbele cijfers op het bord : Bachar legde schitterende af voor de goed in de ruimte gelopen Sababti die hard onder de kansloze thuisdoelman besloot (1-10).

Bali 'pakte' geel voor een vermeende schwalbe. Vier minuten voor affluiten kreeg Forcom zijn vijfde fout aangesmeerd. Na 37' bepaalde Bachar de eindstand op 1-11 nadat Bali de gehele Carolo-verdediging, doelman incluis, oprolde en gepast aflegde op zijn kapitein.

EINDSTAND : 1 - 11 

TERUG