WEDSTRIJD Forcom Antwerpen Elite - Charleroi Action 21  4 - 1  (1-1)

DATUM 23-05-2007  21:15

DOELPUNTEN 2' 0-1 Chaibai, 3' 1-1 Idlaasri, 23' 2-1 Bachar, 31' 3-1 Hulshorst, 38' 4-1 Idlaasri

Charleroi trad aan zonder de geschorsten Zico en Pauly. Het eerste schot voor de boeg kwam van El Haoual maar na 2’ was de thuisploeg meteen wakker toen een counterende Chaibai opende. Amper een minuut later stak Bali de pas door naar Bachar die op zijn beurt afspeelde tot bij Idlaasri voor de 1-1. De rest van de eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht met licht veldoverwicht voor Antwerpen.
Na de pauze zette Forcom meten stevige druk met schoten van Bachar, Bali en idlaasri die door Fehrmann werden gekeerd. Op pas van Bali de 2-1 van Bachar en men was gelanceerd. Na mistasten van Liliu en keeper Fehrman benutte Hulshorst de kans voor de 3-1. De Berchemse hel brak los en Forcom ging op zijn elan door met in 38 de verlossende 4-1 van Idlaasri na een schitterende doorsteekpas van Hulshorst.