WEDSTRIJD Charleroi Action 21 - Paraske Bowl Morlanwelz  6 - 4  (0-0)

DATUM 18-05-2007  21:15

DOELPUNTEN 24’ Fossé 1-0, 29’ Falasque 1-1, 33’ Chaibai 2-1, 36’ Van Melkebeke 3-1, 36’ Zico 4-1, 37’ Betinho 4-2, 38’ Jacob 4-3, 39’ Betinho 4-4, 40’ Chaibai 5-4 en 40’ 10m. Chaibai 6-4.

VERSLAG Pas na rusten dwong A21 (zonder de geelgeschorste gangmaker Lucio) een ideale situatie af. Falasque stelde kort nadien gelijk. Na de 2-1 onderschepte Morlanwelz-doelman Cragnaz met de hand een bal buiten zijn doelgebied en werd met rood uitgewezen. A21 profiteerde van die numerieke meerderheid en liep in enkele seconden uit tot 4-1. Toch kwam Morlanwelz één minuut voor inrukken nog langszij (4-4) en was daardoor geplaatst voor de finales. A21-coach Vavadio gokte met Zico als vliegende doelman. Met succes want Chaibai tekende voor thuiswinst (5-4). De wedstrijd lag dan minutenlang stil nadat een drinkbus op het terrein geworpen werd. In de slotseconden prikte weer Chaibai met zijn derde treffer van de avond op tienmeter de eindcijfers op het bord.