NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Caffe Pino R.P. Ans  11 - 6  
   
DATUM 09-03-2007  21:30
   
DOELPUNTEN 07 min 1-0 Raf Govers, 09 min 2-0 Mo El Morabet, 11 min 3-0 Richard Smaal, 12 min 3-1 Anthony Taralla, 13 min 4-1 Paul Naalden, 14 min 4-2 Lionel Dardenne, 15 min 4-3 Lionel Dardenne, 16 min 4-4 Steve Dessart, 23 min 5-4 Richard Smaal, 24 min 5-5 Steve Dessart, 28 min 5-6 Serguei Storoj, 30 min 6-6 Mo El Morabet, 31 min 7-6 Jaap Van Bavel, 34 min 8-6 Roy Michiels, 36 min 9-6 Jaap Van Bavel, 38 min 10-6 Mo El Morabet, 39 min 11-6 Raf Govers 
   
VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Ali Houri, Bryan Pereira, Jan Meeusen, Tom TíSeyen, Tom Gijsbrechts (doelman)

Wedstrijdverslag:

Een uitverkochte Sporthal Berckhoven zag dat de wedstrijd vrij gesloten begon met weinig kansen voor beide teams. Het was verdediger Raf Govers die in de 7de minuut de wedstrijd openbrak met een schitterend afstandschot en Krijnen Keukens Malle op voor een 1-0 voorsprong bracht. In de 9de en 11de minuut vergrootten Mo El Morabet en Richard Smaal de voorsprong van de thuisploeg tot 3-0. Taralla lukte even later de aansluitingstreffer voor Ans maar Paul Naalden beantwoordde meteen met de 4-1 voor Malle. Toen vond de Waalse scheidsrechter de tijd rijp om de aandacht volledig naar zich toe te trekken door op werkelijk belachelijke wijze met blauwe kaarten te gaan gooien. Daarbij werd vooral Krijnen Keukens Malle geviseerd waardoor ze in hoge foutenlast kwamen en enkele 10-meters om de oren kregen. Voor dat klusje had Ans een specialist in huis in de persoon van Lionel Dardenne die trouwens enkel en alleen voor die 10-meters op het veld kwam. In de 14de en 15de minuut was hij 2 keer succesvol en bracht daarmee Ans terug tot 3-4. In de 16de minuut bracht Dessart de bezoekers helemaal terug in de wedstrijd door de 4-4 te scoren, tevens de ruststand.

Na rust kwam Malle op voorsprong dankzij de tweede treffer van Richard Smaal maar Ans gaf zich niet gewonnen en knokte zich zelfs naar een 5-6 voorsprong na doelpunten van Dessart en Storoj. Uitblinker Mo El Morabet van Malle bracht de bordjes weer in evenwicht en na die 6-6 krijgt Ans opnieuw een 10-meter maar dit keer mist Dardenne terwijl Krijnen Keukens Malle aan de overkant wel kan scoren via topschutter Jaap Van Bavel. Dus in plaats van 6-7 werd het 7-6 en dit bleek het cruciale moment in de wedstrijd geweest te zijn want in de slotfase van de wedstrijd kon Krijnen Keukens Malle vrij gemakkelijk uitlopen tot 10-6 na doelpunten van kapitein Roy Michiels, Jaap Van Bavel vanaf 10-meter en het derde doelpunt van Mo El Morabet. Het laatste doelpunt van de avond werd gemaakt door Raf Govers die opnieuw van afstand mooi binnen knalde en met dat doelpunt van Raf, die ook het eerste doelpunt van de match maakte, was de cirkel van de wedstrijd rond en blijft Krijnen keukens Malle op titelkoers.

De beloften van KK Malle wonnen met ruime 6-1 cijfers en blijven daardoor ook aan kop van de rangschikking. 

TERUG