NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - Junkie's Euro Frameries  3 - 1  (1-0)
   
DATUM 15-09-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 5í El Badey (1-0), 28í Duric (2-0), 34í Trickels (3-0) en 34í Emilio (3-1). 
   
VERSLAG Voor de tweede competitie wedstrijd kon Wezel rekenen op een bijna volledige kern, enkel Gielens was geschorst.

Wezel startte sterk en de eerste minuten kwamen de bezoekers er niet aan te pas. In de 5de minuut kon Wezel voor de eerste maal echt doorbreken en het was Youssef El Badey die de 1-0 beheerst tegen de netten trapte. Wezel speelde het spelletje slim en ze ving de bezoekers perfect op. In de 10de minuut kreeg Wezel een fout mee en de vrije trap die hierop volgde werd door Tim Dewit tegen de paal getrapt. Wezel had de match in handen maar de laatste 5 minuten kregen ze het toch iets moeilijker. Emilio brak door langs links en hij trapte de bal op de paal. Gelukkig voor Wezel konden ze de voorsprong vasthouden tot de rust.

Na de rust kregen we een iets aanvallender Frameries te zien. Wezel werd op eigen helft vastgezet, maar echte kansen kwamen er niet voor de bezoekers. In de 28ste minuut maakte Duric er 2-0 van. Hij werkte een mooi uitgespeelde counter perfect af. Wezel bleef zo de match in handen houden zonder echt grote kansen weg te geven. In de 34ste minuut zette Duric een mooie counter op, hij speelde de bal naar Vanruysseveldt, deze speelde hem knap in ťťn tijd door naar Trickels en Fredje rondde knap af. Met nog 6 minuten te spelen gingen de bezoekers iets agressiever spelen en dit leverde even later ook een doelpunt op. Het was Emilio die de stand op 3-1 bracht. De laatste minuten kon Wezel vrij vlot stand houden al had Vandecaetsbeek nog wel enkele knappe reddingen moeten verrichten. Met deze overwinning blijft Wezel het maximum behouden, en kan het met het volste vertrouwen uitkijken naar de match tegen titelkandidaat Brussels.

Kern ZVK Wezel: Vandecaetsbeek, Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Diricks, El Badey, Vanruysseveldt, Duric, Fermont

Kern Junkie's Euro Frameries: Brohet, Rabhi, Dahbi M, Touina, Canzurlo, Rezki, Globez, Dahbi S, Santos Azevedo "Emilio", Dossanto Rebelo "Eder", Casciano

Scheidsrechters: Wathelet, Vagenende, Dierckx

Gele / Rode kaarten: Geen 

TERUG