NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - Futsal Carolo Frameries  3 - 3  (1-2)
   
DATUM 02-03-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 12’ Boumazouhe 1-0, 13’ Aranha 1-1, 16’ Lemaire 1-2, 23’ F. Aharchi 1-3, 31’ Gielens 2-3 en 35’ De Vocht 3-3. 
   
VERSLAG Wezel startte sterk en had in de tweede minuut een reuzekans, maar Carvalho miste aan de tweede paal. Daarna viel het aan beide kanten even stil. In de 12de minuut opende beloftespeler Boumazouhe de score, hij tikte de bal aan de tweede paal mooi binnen. Maar nog geen minuut later maakte Arhana er 1-1 van. Vier minuten voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong, het was Lemaire die de 1-2 scoorde. Zo bleef het tot de rust.

De tweede helft startte Frameries sterk en na drie minuten scoorde Aharchi de 1-3. Het werd moeilijk voor Wezel, maar ze bleven vechten en in de 31ste minuut werd dit ook beloond. Na een knappe één twee Gielens – Carvalho – Gielens trapte deze laatste de bal hoog tegen de netten binnen, 2-3. Vier minuten later kon De Vocht op links alleen doorbreken - hij schoot op goal - de keeper pakte en in de rebound stifte Koen de bal mooi over de keeper binnen, 3-3. Frameries verhoogde de druk nog even maar het bleef bij een gelijkspel. Een juiste uitslag voor beide ploegen.

Kern ZVK Wezel Vandecaetsbeek, De Vocht, Gielens, Carvalho, Makrani, Nadarski, Vanderlinden, Nys, Boumazoughe, Knoppersen

Kern Futsal Carolo Benali, Lorent, Lemaire, Aharchi F, Arhana, El Kamouni, Aabbassi, Aharchi K, Oubella, Becker

Geel: Lemaire 

TERUG