NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - Brussels United  1 - 3  (0-1)
   
DATUM 02-02-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 18í 10m. Diogo 0-1, 22í Gustavo 0-2, 33í Carvalho 1-2 en 39í Matheus 1-3. 
   
VERSLAG Voor de wedstrijd tegen de hoofdstedelingen kon Wezel rekenen op een bijna volledige kern, enkel Yachou was gekwetst.

Brussels startte sterk en de eerste minuten kon de wederoptredende Vandecaetsbeek zich meteen tonen. Wezel beperkte zich tot verdedigen maar ze hadden de match wel in handen. In de 11ste minuut miste Boujouh een 10 meter voor Wezel. Verder zagen we twee behoudende ploegen. In de 18de minuut kreeg Brussel een 10 meter en Guimaraes trapte hem staalhard in de kruising, 0-1 en meteen was de ruststand bekend.

Na de rust kregen we heel even een ander Brussels te zien. Wezel werd op eigen helft vastgezet en na 2 minuten spelen bracht Machado de stand op 0-2, hij trapte de bal aan de tweede paal binnen. Meteen liet Brussel het gaspedaal weer los en kregen we terug twee behoudende ploegen te zien. Wezel deed goed mee en in de 33ste minuut scoorde Carvalho op aangeven van Boujouh aan de tweede paal de 1-2. Nog geen minuut later kregen we dezelfde actie te zien maar ditmaal zat de Brusselse keeper er wel goed tussen. Drie minuten voor tijd hield Vandecaetsbeek Wezel in de match met een wereldsafe. Vlak hierna kreeg Boujouh de kans op de gelijkmaker. Gelukkig voor Brussels kon hij de 10 meter weer niet voorbij de keeper krijgen. Wezel ging hoog storen want een gelijkspel zat erin. In de 39ste minuut kon Brussels counteren en Ferreira Matheus rondde de counter knap af met een loopzuiver schot in de kruising, 1-3 werd het en zo bleef het ook tot het einde.

Kern ZVK Wezel: Vandecaetsbeek, Knoppersen, De Vocht, Gielens, El Badey, Boujouh, Carvalho, Nadarski, Steensels, Vanderlinden, Nys

Kern Brussels United: Bensalah, Yildiz, El Hajami, Ferreira, Errahmouni, Machado, Aragao, Guimaraes, Gomes, El Guir, Deuroe

Scheidsrechters: Bylois, De Bruyker, Boogaerts 

TERUG