NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - Charleroi Action 21  2 - 6  (2-2)
   
DATUM 06-04-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 5í Chaibai 0-1, 7í Vercauteren 1-1, 16í Zico 1-2 , 19í Vercauteren 2-2, 22í Zico 2-3, 23í Lucio Rosa Lima 2-4, 15í Andrť Vanderlei 2-5 en 37í Lucio Rosa Lima 2-6. 
   
VERSLAG Wedstrijdverslag

Eerste helft

RS Decoratie Edegem startte met: Thierry Rousseau, Pascal Vercauteren,David Fermont, Yassin Markai en Steve Pouwels

Op de bank zaten: Kenny Janssens, Steven Seedo,Rudi Plompen, Seppe Huysmans, Kevin Rottiers en Benlakdane El Mahdi

Geschorst: Samir El Haoual en Abdelaziz Jaffal

Gekwetst: Vincent Roose

Door het ontbreken van drie zeer belangrijke spelers wist RS Decoratie Edegem dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. De spelers van Charleroi daarentegen waren nogal wat opgelucht met het feit dat zeker de twee in de top 10 van de Belgische topschutter voorkomende RSD spelers (Samir en Aziz) niet aan de wedstrijd konden deelnemen. In de 5de minuut strafte Karim Chaibai een verdedigende fout af en zette de 0-1 opening score op het bord. RS Decoratie Edegem was niet onder de indruk door dit doelpunt en bleef uitstekend weerwerk leveren. In de 7de minuut konden zij een mooi opgezette aanval afwerken. De na lange blessure leed wederoptredende Rudi Plompen was de aangever en Pascal Vercauteren werkte uitstekend af (1-1). De wedstrijd bleef evenwichtig en aangenaam om naar te kijken. Langs beide zijde was er regelmatig doelgevaar, toch duurde het tot in de 16de minuut eer het volgende doelpunt viel. In een geharrewar voor het doel van Thierry Rousseau wist Marques Coimbra Rodrigo (Zico) de bal op een klungelige manier voorbij de doelman te plaatsen (1-2), een doelpunt met veel gelijk gemaakt, maar deze tellen ook. RSD vocht terug en in de 19de minuut trok wederom Pascal Vercauteren alleen op door het midden en ronde deze aanval af met het gelijkmakend doelpunt (2-2).

Tweede helft

RS Decoratie Edegem startte met: Thierry Rousseau, Steven Seedo, Rudi Plompen, Pascal Vercauteren en Steve Pouwels

In de tweede helft nam Charleroi vanaf de eerste seconde het heft in handen. Al in de 2de minuut haalde Marques Coimbra Rodrigo (Zico) uit vanaf de tweede lijn, en Thierry Rousseau had geen enkel verhaal op zijn zuiver schot (2-3). Nog in diezelfde minuut trapte Steve Pouwels de bal nipt naast doel, na een goed geplaatste voor zet van Pascal Vercauteren. In de tegenaanval wist Lima Rosa Lucio wel te score en in plaats van de 3-3 stond de 2-4 op het bord. RS Decoratie Edegem bleef moedig op zoek gaan naar een doelpunt, maar zeker viermaal hield paal of lat Charleroi overeind. Charleroi daarentegen werkte aan 100% af, zo konden Andre Vandelei in de 15de minuut (2-5) en Lima Rosa Lucio inde 17de minuut (2-6) de voorsprong verder uitbouwen.

Al bij al een goede en aangename wedstrijd van RS Decoratie Edegem dat meer verdiende, zeker op basis van de eerste helft. 

TERUG