WEDSTRIJD Minicup Lommel - RS Decoratie Edegem  4 - 2  (2-0)

DATUM 02-02-2007  21:15

DOELPUNTEN 8’ en 9’ Corens 1-0 en 2-0, 27’ en 28’ Vercauteren 2-1 en 2-2, 28’ Corens 3-2, 40’ 10m. Nicaise 4-2.

VERSLAG Minicup wist aanvankelijk geen raad met de kansen. Tot de pas herstelde Chris Corens mocht invallen. Nadat hij geel had gekregen voor protest, scoorde hij binnen de minuut tweemaal. Edegem leek een vogel voor de kat. Ook al nadat Chair uit ongenoegen de hal verliet. De Sinjoren gaven zich niet gewonnen. Dat resulteerde na rusten ook al in goed een minuut in ook twee doelpunten van Pascal Vercauteren (2-2). Een Lommelse counter, ingegleden door weer Corens, brak de bezoekende zegedrift niet. In een boeiend wedstrijdeinde hing zowel de 3-3 als de 4-2 in de lucht. Jaffal miste een tienmeter. Dat deden bij Lommel ook Merlino, Corens en opnieuw Merlino. Tot Nicaise in de slotseconden wel voorbij een sterke Rousseau geraakte.