NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Forcom Antwerpen Elite - Paraske Bowl Morlanwelz  4 - 2  (1-1)
   
DATUM 02-03-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 7í Bachar 1-0, 20í Betinho 1-1, 21í El Haoual 2-1, 30í Gessner 3-1, 30í Medina 3-2 en 35í Harram 4-2. 
   
VERSLAG FORCOM ANTWERPEN ELITE MAAKT DE KLOOF OPNIEUW GROTER

Een schitterende partij futsal van de bovenste plank met twee ploegen die absoluut aan elkaar gewaagd waren, maar waar Antwerpen liet zien dat het toch de beste ploeg van het moment is. En dat zal voorzitter Notelteirs graag beamen. Elke speler verdient een dikke pluim, vooral keeper David Morant die aan de aanwezige bondscoach duidelijk liet zien wie de beste keeper van het land is!!!

Forcom zette meteen druk met Idlaasri die een leeg doel miste. Aan de overzijde duwde Morant een schot van Falasque in corner. Een zeer gretige Bali legde mooi af, maar Harram miste een leeg doel van de veel te ver uitgekomen Cragnaz. Op pas van Neukermans mooi schot Bettinho. Een corner van El Haoual werd door Bachar hoog overgezonden. Dezelfde minuut de ontlading met een schitterende goal van Bachar en Cragnaz stond erbij en keer ernaar... De kansen aan beide zijden bleven volgen maar op slag van rust balverlies in de thuisdefensie en Bettinho profiteerde voor de 1-1 ruststand.

Onmiddellijk na de hervatting legde De Vasconcelos de doorgebroken Bali neer met rood tot gevolg. Seconden later tikte El Haoual op pas van Bali de 2-1 in. Morlanwelz liet zich opmerken door hard en niet te proper spel en Alexei kwam goed weg met geel voor een duw aan Harram zonder bal in de buurt. David Morant pareerde elk schot van de Braziliaanse armada terwijl aan de overzijde een schitterende 1-2 van Idlaasri met Bachar die doorstak naar Gessner voor de 3-1. Seconden later een mooie counter van Medina en 3-2. Morlanwelz zette druk op de ketel maar Morant redde alles. Forcom had een paar moeilijke minuten, maar kon toch mooi counteren via Gessner die werd neergelegd met geel voor Falasque en een MLZ-official vloog uit zaal weg. Na 35í de zekerheid met de 4-2 van Harram op aangeven van Idlaasri. De blauwe foutenlast stapelde zich op voor MLZ, maar Bachar miste de 10-meter.

Door die zege nam Forcom opnieuw een afstand van 5 punten op de directe achtervolger en zette het Sporthal Rooi in vuur en vlam ! 

TERUG