NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Forcom Antwerpen Elite - Junkie's Euro Frameries  4 - 0  (1-0)
   
DATUM 19-01-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 3í Bachar 1-0, 34í Idlaasri 2-0, 38í Bachar 3-0 en 39í Bali 4-0. 
   
VERSLAG Antwerpen had het bijzonder moeilijk met het betonvoetbal van Junkies Frameries dat nagenoeg de hele match voor eigen doel acteerde en dat bovendien kon rekenen op een uitstekende doelman Brohez.

Eerste kans was ver afstandschot van Eder. Vervolgens El Haoual op de dwarsligger en druk van de thuisploeg via Bachar en Bali. Na 3í rondde Bachar een collectieve aanval mooi af. Hulshorst kwam amper tussen de lijnen en ook Idlaasri speelde maar op 50% wegens oververmoeidheid na zware week met zijn nationale ploeg. Antwerpen creŽerde wel de kansen, maar liep tegen de muur van de Walen die het moesten hebben van schaarse uitbraken via Benbouali.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld en de toeschouwers die op hun honger bleven zitten. Doorbraak van Gessner werd maar bestraft met geel voor Emilio. De betonnen defensie van Junkies bleef overeind tot de 34í toen Idlaasri eindelijk de verlossende 2-0 maakte. De defensie kraakte en 3-0 voor Bachar die alleen voor doel stond en mooi inlobde. Met een schitterende 1-2 met Bachar rondde Bali de klus af met de 4-0 eindstand 

TERUG