NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Forcom Antwerpen Elite - Charleroi Action 21  3 - 4  (1-4)
   
DATUM 11-04-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 4' Bali (1-0), 6' Lucio Rosa Lima (1-1), 12' Van Melkebeke (1-2), 15' Vanderlei (1-3), 17' Lucio Rosa Lima (1-4), 26' Idlaasri (2-4), 27' Bali (3-4) 
   
VERSLAG Nogmaals toonde Forcom Antwerpen Elite de eerste helft veel te veel respect voor Charleroi Action 21 dat in feite nog maar een “simpel ploegske” is, maar dat toont wat het waard is als men dagelijks samen zes uur traint!

Nochtans begon alles mooi voor de thuisploeg met een knaller van Harram van de lijn gekeerd door Fehrman. Op aangeven van Baachar opende Bali, maar minuten later in geharrewar voor doel effende Lima Rosa. Forcom kreeg open kansen, maar werkte slecht af. Na 10’ viel El Haoual uit met een enkelblessure waarmee hij al een tijdje sukkelt. Zico deed zijn duit in het zakje maar Morant redde. Aan de overzijde solo van Idlaasri – die een ondermaatse match neerzette – van de lijn gered door Fehrman. Een counter van Van Melkebeke werd mooi in de winkelhaak getipt voor de 1-2. Counter Bachar hoog over en even later pass Bachar op Idlaasri die gouden kans op gelijkmaker miste. Na 15’ speelde Vanderlei defensie uit en 1-3 in de verste hoek. 17’ lullig balverlies Idlaasri en 1-4 Lima Rosa. Bali pakte geel om bal in dak te kegelen.

Na een donderpreek van coach Nieddu – die Hulshorst geen minuut van de bank haalde? – na 26’ solo van Idlaasri voor de 2-4 en Forcom schepte moed want na 27’ een nummertje van een alom aanwezige Bali en een kanonbal voor de aansluiter 3-4. Forcom werd absoluut de betere van Charleroi, maar raakte moeilijk door het defensieve blok. Counters van ondermeer Van Melkebeke en Vanderlei, maar Morant pareerde schitterend. Tweemaal binnen de minuut op rij kan ref Gillis makkelijk een strafschop fluiten voor het neerleggen van Harram en daarna Idlaasri, maar hij gebaarde van krommenaas!!!! Forcom creeërde kansen aan de lopende band via Bali, Bachar en Gessner, maar de afwerking faalde. Charleroi kwam niet ver meer ref Gillis liet zich opmerken door continu blauw te trekken voor Forcom. Tja, als Charleroi niet kan scoren proberen we het zo maar….

38’ missen zowel Harram als Idlaasi en Bali nog gouden kansen en vooral Bali die na 39’ de tweemaal op rij de gelijkmaker aan de voet heeft.

Onverdiend verlies voor Forcom dat zeker een gelijkspel verdiende op basis van een sterke tweede helft.

Beau match à voir où Anvers a été volé d’un penalty à deux reprises après 28’ et où les Anversois montraient encore une fois trop de respect pour Charleroi. Surtout premier mi-temps où Bali ouvre le score, mais à la mi-temps déjà 1-4 par des buts de Lucio (2), Vanderlei en Van Melkebeke. Second mi-temps Anvers absolument meilleure équipe sur le terrain et des buts de Idlaasri et Bali pour le 3-4. Malheureusement dans la minute finale aussi bien Bachar que Harram et Bali n’ont pas su égaliser et Charleroi reprend la place de leader. 

TERUG