WEDSTRIJD F.P. Houthalen-Genk - Forcom Antwerpen Elite  2 - 4  (21)

DATUM 03-11-2006  21:15

DOELPUNTEN 7’ Bali (0-1), 8’ Laguireh (1-1), 15’ Ouchene (2-1), 22’ Bachar (2-2), 26’ Bali (2-3) en 40’ Bachar (2-4).

VERSLAG Na de eigen 2-4 winst bij Houthalen-Genk zit Antwerpen op rozen en neemt het een vijf punten voorsprong op directe achtervolger Brussels dat bij Borgerhout niet verder kwam dan 3-3 na een bijzonder tumultueuze match. De Antwerpenaren speelden zowat de slechtste match van het seizoen en keken aan de rust zelfs tegen een 2-1 achterstand aan bij een goed meespelende thuisploeg. Forcom draaide van bij aanvang vierkant en had problemen tegen een agressieve thuisploeg die hoog stoorde en de sinjoren meteen vastzette, waardoor ze niet in de match raakten. Toch 0-1 rond 10' na een individuele actie van Bali. Stegemann keerde alsmaar lange ballen van achter naar voor en op counter tekenden El Ghannouti en Ouchene de 2-1 aan. Antwerpen kreeg een vijftal mooie kansen, maar benutte die niet. Na de rust zette Forcom ook de thuisploeg sneller vast met als resultaat de 2-2 van Bachar na een mooie pas van El Haoual aan de tweede paal. Een individuele actie van Bali voor de 2-3 nadat hij drie man in de wind zette telkens met een kap-draaibeweging. Forcom creeërde openingen en kreeg opnieuw een vijftal kansen, maar kon het verdere verschil niet maken. In de slotseconden nog een snelle actie van Harram voor de verdienstelijke 2-4 van Bachar.