NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Brussels United - ZVK Wezel  9 - 2  (1-0)
   
DATUM 22-09-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 2’ pen. Matheus (1-0), 24’ en 25’ El Hajami (2-0 en 3-0), 26’ Gutto (4-0), 28’ Matheus (5-0), 30’ Diogo (6-0), 33’ Gutto (7-0), 36’ El Badey (7-1), 38’ Trickels (7-2), 38’ El Hajami (8-2) en 40’ Matheus (9-2). 
   
VERSLAG Voor de derde competitie wedstrijd kon Wezel rekenen op een bijna volledige kern, enkel Fermont was gekwetst.

Brussels startte sterk en de eerste minuut kon Vandecaetsbeek de 1-0 voorkomen door een knappe redding. In de 2de minuut kreeg Brussels onterecht een penalty en Vandecaetsbeek kreeg geel voor een fout die er geen was. Ferreira trapte de penalty binnen en zo werd het 1-0. Wezel speelde het spelletje slim en ze vangde de bezoekers perfect op. In de 4de minuut had Wezel het geluk niet mee, Tim Dewit trapte eerst op de paal en vlak daarna trapte hij op voorzet van Duric binnen het kader maar ditmaal bokste de keeper de bal tegen de paal. Wezel had de match in handen maar in de 11ste minuut werd een zuivere penaltyfout op Trickels niet gefloten. De thuisploeg wist het niet meer en na een gele kaart voor Ferreira en één voor Guimaraes kwamen ze 3 minuten voor tijd op 5 fouten te staan. De zesde fout kwam er niet want de scheidsrechters vonden de 1-0 stand wel goed en vlak voor rusten kreeg Diricks ook nog eens geel voor alweer een duik van een Braziliaan op het Brussels parket.

Na de rust kregen we een ander Brussels te zien. Wezel werd op eigen helft vastgezet en na 4 minuten spelen bracht Mustapha El Hajami de stand op 2-0, hij trapte de bal aan de eerste paal binnen. Nog geen minuut later werd dezelfde El Hajami knap vrijgespeeld en trapte hij de 3-0 tegen de netten. In de 26ste minuut maakte Machado er 4-0 van. Wezel had het moeilijk en in 28ste minuut maakte Ferreira er 5-0 van na een knap uitgevoerde één twee. In de 29ste minuut begon Guimaraes aan een knappe solo op links en vervolgens rondde hij zelf knap af, 6-0. Wezel kwam er niet meer aan te pas en in de 31ste minuut gaf de zwakke leiding Dewit een Gele kaart. Even later maakte Machado er aan de tweede paal 7-0 van. Met nog 6 minuten te spelen ging Wezel op zoek naar de eerredder. Guimaraes beging zijn zoveelste fout en hiervoor kreeg hij dan ook terecht zijn 2de gele kaart zodat Wezel even in de meerderheid was. Dit leverde in de 36ste minuut een goal op, het was El Badey die de bal mooi binnentikte. Vlak hierna dribbelde Fredje twee mensen van Brussels en schoot hij knap de 7-2 tegen de netten. Vervolgens was het weer al Brussels wat de klok sloeg. El Hajami zorgde voor de 8-2 en vlak hierna maakte Ferreira de 9-2. Al bij al een verdiende overwinning voor een sterk spelend Brussels.

Kern ZVK Wezel: Vandecaetsbeek, Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Kodalci, Trickels, Diricks, El Badey, Duric

Kern Brussels United: Diniz Pinheiro, El Hajami K., El Hajami M., Ferreira, Errahmouni, Machado Queiroga, Aragao Rodrigez Del Melo, Devroe, Guimaraes, Ouachi, Bensahlah

Scheidsrechters: Philips, Melotte

Geel: Vandecaetsbeek, Dewit, Diricks, Ferreira en Guimaraes 2x 

TERUG