NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVK Selis Houthalen 94  6 - 6  (2-5)
   
DATUM 25-11-2005  21:30
   
DOELPUNTEN 0-1 Vescera, 0-2 Geelen, 1-2 Duric A, 2-2 Duric A, 2-3 Nelis, 2-4 Salmy, 2-5 Salmy, 3-5 Frédérick, 4-5 Kodalci, 4-6 Nelis, 5-6 Vanderperre, 6-6 Naalden 
   
VERSLAG Wezel probeerde vanaf de eerste minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken maar stuitte op een sterk Houthalen dat probeerde via de counter er uit te komen. In de 2de minuut van de wedstrijd scoorde Vescera de 0-1 voor Houthalen. Een minuut later was het al 0-2, ditmaal was het Geelen die binnentrapte.
Wezel bleef niet bij de pakken zitten en in de 6de en in de 7de minuut scoorde Duric zodat het terug 2-2 werd. Deze stand stond niet lang op het bord want in de 8ste minuut maakte Nelis er 2-3 van. Wezel had balbezit maar het tempo lag niet hoog genoeg en in de 17de en in de 18de minuut kon Salmy (ex Wezel) de score opdrijven tot 2-5. Meteen was ook de ruststand bekend.

Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld te zien: Wezel had balbezit, Houthalen verdedigde. Wezel stapelde de kansen op tot in de 28ste minuut Wezel uiteindelijk dan toch eens kon scoren, het was Frédérick die er 3-5 van maakte. Vier minuten later maakte Kodalci er 4-5 van.. Wezel was weer in de match tot het in de 34ste minuut weer op een vlijmscherpe counter liep. Het was Nelis die er 4-6 van maakte. Wezel besloot 5 minuten voor het einde met vliegende keeper te gaan spelen en dit resulteerde meteen in een doelpunt. Het was Vanderperre die 5-6 scoorde. Op dat moment waren er nog 3 minuten te spelen, Wezel speelde het spelletje met de vliegende keeper niet goed maar ze konden 2 minuten voor tijd toch 6-6 maken. Het was Naalden die voor de gelijkmaker zorgde. Eén minuut voor tijd kreeg Wezel nog een tien meter. Smaal zette zich achter de bal maar, gelukkig voor de bezoekers miste hij de tien meter. De laatste minuut kon het nog alle kanten op maar het bleef bij een gelijkspel, een resultaat waar beide clubs niet echt mee opschieten.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Mallants, Nadarski, Maes

Kern Selis Houthalen: Lodewijckx, Liberato, Geelen, Bennassar, Vescera, Bomboi, Nelis, Bennassar, Salmy, Cops, Caralid

Scheidsrechters: Bosmans, Ronveaux 

TERUG