NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Scherpenheuvel - ZVK Wezel  4 - 6  (1-5)
   
DATUM 27-01-2006  20:15
   
DOELPUNTEN 0-1 Duric A, 1-1 Meykens, 1-2 Kodalci, 1-3 Duric M, 1-4 Naalden, 1-5 Naalden, 2-5 Geladi, 3-5 Vangenechten, 3-6 Trickels, 4-6 Meykens 
   
VERSLAG Wezel, zonder de gekwetste Nait Oukhedou, startte gelaten maar opende in 3de minuut toch de score via Almir Duric, 0-1. Wezel was baas maar Scherpenheuvel kon via een afgeweken schot van Meykens toch op 1-1 komen. Vlak daarna draaide Kodalci mooi weg en schoot hij de 1-2 tegen de netten. Halverwege de eerste helft was het Tarzan die na knap aangeven van Frédérick hard binnenschoot, 1-3. Iets voor rust was het aan Naalden om er met een pegel 1-4 van te maken en even later maakte diezelfde Naalden op dezelfde manier 1-5.

Het begin van de tweede helft was voor de thuisploeg en dankzij treffers van Geladi en Vangenechten werd de stand 2-5. Wezel maakte direct daarna 2-6 via Trickels. Wezel trachtte de wedstrijd nu rustig uit te spelen maar de thuisploeg bleef zich bitsig weren en 2 minuten voor tijd maakte Meykens er 4-6 van en meteen eindstand bekent.

Met deze overwinning blijft Wezel voeling met de top behouden, en kan het met het volste vertrouwen uitkijken naar de topper tegen Kaya's Beringen.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duric, Vanderperre, Kodalci, Trickels, Naalden, Frédérick, Duric, Mallants, Maes

Kern ZVK Scherpenheuvel: Van brusselen, Van Mol, Van Kerkhoven, Bens, Celis, Vangenechten, Geladi, Meykens, Faessen

Scheidsrechters: Thoelen, Goosens 

TERUG