NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVC Club Magazijn Bilzen - Krijnen Keukens Malle  4 - 4  (3-2)
   
DATUM 27-01-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 1ste helft: 1-0 Sonkaya, 2-0 Sonkaya, 2-1 Grunholz, 2-2 Toukouki, 3-2 Varsalona, 2de helft: 3-3 El Bouchtati, 4-3 Varsalona, 4-4 Toukouki 
   
VERSLAG Opstelling Club Magazijn Bilzen: Bonnť Nico, Varsalona Roberto, Kherouach Lhossaine, Sonkaya Ozcan, Anovar Hajbat, Claesen Marcel, Barka Mohammed, Rafiq Mohamed, Schoefs Wouter, Durosoy Ahmet Frisina

Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens, Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers, Tim Vergauwen, Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d)

Zeer moeizaam gelijkspel voor Krijnen Keukens Malle

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam dan ook verdiend op een 2-0 voorsprong via Sonkaya (2x). Het antwoord van de leiders kwam van topschutter Edwin Grunholz die in de 5de minuut de aansluitingstreffer lukte. Twee minuten later kwam Malle zelfs op gelijke hoogte toen Mustafa Toukouki een doelpoging van Edwin Grunholz in doel verlengde. Daarna werd er gedurende lange tijd niet gescoord want het was pas in de 18de minuut dat Varsalona CM Bilzen opnieuw op voorsprong bracht. In de slotfase van de eerste periode werd Anovar Hajbat van CM Bilzen nog uitgesloten maar een slap spelend Malle slaagde er niet in om de man-meer situatie te verzilveren. Ruststand 3-2.

Na 5 minuten in de tweede helft bracht verdediger Zoubair El Bouchtati de bezoekers opnieuw op gelijk hoogte maar CM Bilzen bleef de betere ploeg. Halfweg de tweede helft toonde doelman Norbert Laenens opnieuw zijn waarde voor Krijnen Keukens Malle door een strafschop te stoppen. Maar ook hij kon niet verhinderen dat Varsalona zijn team opnieuw op een 4-3 voorsprong bracht. De aansluitingstreffer van Malle liet echter niet lang op zich wachten want nog in dezelfde minuut scoorde Toukouki de 4-4. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd kregen beide teams nog een mogelijkheid om de volle buit binnen te halen maar het bleef bij een 4-4 gelijkspel, waar gezien de wedstrijd, vooral Krijnen Keukens Malle tevreden mee was. 

TERUG