WEDSTRIJD ZVK Wezel - S.T. Rekem  4 - 7  (1-2)

DATUM 15-04-2005  20:50

DOELPUNTEN 0-1, 1-1 Vanderperre, 1-2, 2-2 Swerts, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6, 2-7, 3-7 Vanderperre, 4-7 Nevelsteen

VERSLAG Het eerste doelpunt viel in de 4de minuut, Rekem nam een hoekschop en maakte er 0-1 van. Wezel kon gelijk maken langs Vanderperre. Maar Rekem maakte er in de 12 de minuut 1-2 van. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust waren de eerste kansjes voor Wezel en in de 23ste minuut maakte Swerts er 2-2 van. Vanaf de 25ste minuut was het al Rekem wat de klok sloeg. Ze liepen op 2 minuten tijd uit tot 2-5. Wezel zette nu alles op de aanval maar het was Rekem dat via de counter verder kon uitlopen tot 2-7. Wezel kon in de laatste minuten nog terug komen tot 4-7, via doelpunten van Vanderperre en Nevelsteen, maar de match was toen al lang gespeeld. Al bij al een verdiende overwinning voor Rekem.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Duquet, Vanderperre, Vervecken, Bierens, Swerts, Nevelsteen, Lemmens