NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - Circle Bilzen  4 - 7  (1-3)
   
DATUM 18-03-2005  20:50
   
DOELPUNTEN 0-1 Vescera, 0-2 Carroecio, 0-3 Vescera, 1-3 Zouthane, 1-4 Carroecio, 2-4 Kodalci, 3-4 Kodalci, 4-4 Vanderperre, 4-5 Varsalona, 4-6 Varsalona, 4-7 Varsalona 
   
VERSLAG De eerste thuisnederlaag voor ZVK Wezel is een feit.

De wedstrijd startte meteen in hoogste versnelling. Het eerste doelpunt viel in de 4de minuut, Bilzen counterde en Vescera trapte hard binnen. Wezel speelde zonder overtuiging en in de 7de minuut maakte Carroecio er 0-2 van. Wezel bleef maar ondoordacht aanvallen en de bezoekers konden telkens gevat counteren. De 0-3 viel in de 12de minuut, het was opnieuw Vescera die na dom Wezels balverlies kon scoren. Even later kon Wezel milderen, het was Zouthane die de 1-3 scoorde. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust waren de eerste kansjes voor Wezel, dat stilaan de match in handen begon te nemen. Maar het geluk en de scheidsrechter had Wezel niet aan haar kant. De bezoekers konden in de 23ste minuut er zelf 1-4 van maken. Het was Carroecie die scoorde. Kodalci kon even later milderen tot 2-4 en Wezel kwam op dreef. In de 29ste minuut maakte Kodalci er 3-4 van. Wezel begon er terug in te geloven en na een fout op Kodalci kreeg Wezel een penalty. Vanderperre trapte deze snoeihard binnen. Bilzen wist niet wat er gebeurde maar ze reageerde gepast. Het was de immer gevaarlijke Varsalona, ex Wezelspeler, die scoorde na een knappe individuele actie langs de lijn. Even later was het opnieuw Varsalona die er met een inleggertje 4-6 van maakte. Varsalona vond het nog niet genoeg en een minuut voor tijd maakte hij ook nog de 4-7. Al bij al een verdiende overwinning voor Bilzen.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Zouthane, Duquet, Vanderperre, Kodalci, Bierens, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Club Magazijn Bilzen: Bonne, Nulmans, Kherouach, Carroecio, Deckers, Hajbat, Ribeiro, Varsalona, Vescera, Claesen

Scheidsrechter: Jean-Claude Huens 

TERUG