NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Scherpenheuvel - ZVK Wezel  4 - 7  
   
DATUM 28-01-2005  20:15
   
DOELPUNTEN 0-1 Verschueren, 0-2 Nevelsteen, 0-3 Vanderperre, 0-4 Kodalci, 1-4 Ongul 2-4 Ongul, 2-5 Nevelsteen, 3-5 Schoonis, 3-6 Verschueren, 4-6 Vangenechten, 4-7 Kodalci 
   
VERSLAG Wezel startte sterk en opende in 3de minuut meteen de score via Verschueren, 0-1. Wezel was baas en kon even later 0-2 uitlopen via Nevelsteen. Halverwege de eerste helft was het Vanderperre die na een knappe individuele actie Wezel op een 0-3 voorsprong bracht. Iets voor rust was het aan Kodalci om er 0-4 van te maken. Vlak voor de rust miste Zouthane nog twee mooie kansen.

Het begin van de tweede helft was voor de thuisploeg en dankzij twee treffers van Ongul werd de stand op 2-4. Wezel maakte direct daarna 2-5 via Nevelsteen. Dan was het weer aan Scherpenheuvel om te scoren, Schoonis 3-5. Vervolgens kon Wezel weer uitlopen via Verschueren, 3-6 werd het. Wezel trachtte de wedstrijd nu rustig uit te spelen, maar de thuisploeg bleef zich bitsis weren en 4 minuten voor tijd maakte Vangenechten er 4-6. De laatste goal was voor Kodalci en meteen was de 4-7 eindstand bekend.

Met deze overwinning blijft Wezel voeling met de top behouden, en kan het met het volste vertrouwen uitkijken naar de topper tegen Koninksem.

Kern ZVK Wezel: Maes, De Vocht, Zouthane, Duquet,Vanderperre, Vervecken, Verschueren, Kodalci, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Kern ZVK Scherpenheuvel: Van Brusselen, Van Kerkhoven, Schoonis, Celis, Van Genechten, Ongul, Dewolfs

Scheidsrechter: Schrijvers Eddy 

TERUG