WEDSTRIJD T.L. Ranst - Futsal Kickers Gilly  1 - 6  (1-4)

DATUM 30-04-2004  21:00

DOELPUNTEN 7’ Younes Ben Kaddour 1-0, 10’ Ribeiro de Carvalho 1–1, 13’ Marques Coimbra Rodrigo 1–2, 15’ Marcelo Almeida 1–3, 18’ Ribeiro de Carvalho 1–4, 27’ Kelson 1–5, 31’ Marcelo Almeida 1–6

VERSLAG TLR Antwerpen kon de eerste 10 minuten gelijke tred houden met Gilly. Gilly zag na 5 minuten spel doelman Peres Renato met een rode kaart van het veld verdwijnen. TLR Antwerpen profiteerde hiervan om langs Younes Ben Kaddour op voorsprong te klimmen. Gilly voerde de snelheid op en in een tijdspanne van 5 minuten bogen de Waaltjes de cijfers naar 1-3 om. TLR Antwerpen te beperkt in de wisselmogelijkheden zag via Riberio de Carvalho haar achterstand nog vergroten. In een overbodige en spektakelarme tweede helft beveiligde Gilly zijn comfortabele voorsprong. Een leeggestreden TLR Antwerpen kon via Bachar nog enkele malen dreigen, doch het was Gilly dat langs Kelson en Marcelo Almeida de stand op 1-6 bepaalde.