NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Proost Lierse  10 - 3  (6-0)
   
DATUM 18-09-2020  22:15
   
DOELPUNTEN 3' Hitou 1-0, 3' El Fahsi 2-0, 5' Hitou 3-0, 8' El Ghannouti 4-0, 10' El Ghannouti 5-0, 19' Bouri B. 6-0, 25' El Ghannouti 7-0, 28' Bouri A. 8-0, 31' Van Endert 8-1, 33' Dahmani 9-1, 37' Vrancken 10-1, 39' Bouzerda 10-2, 40' Van Endert 10-3 
   
VERSLAG De Futsal competitie was aan zijn tweede, nog onvolledige speeldag toe. En in sporthal de Mixx was het feest, blij als ze waren dat er na zes maanden nog eens voor de punten kon gespeeld worden. De wedstrijd startte pas om 22u15 omdat ze rechtstreeks werd uitgezonden op Eleven Sports TV, het Futsal komt sinds dit seizoen wekelijks in heel België op de buis. Door de coronamaatregelen hadden slechts 100 betalende toeschouwers en twintig eters het voorrecht om de match te volgen. Blij waren ze in De Mixx ook omdat de derbyvrienden uit Lier langskwamen met hun huidige coach, Rudy Plompen, die tussen 2007 en 2012, toen in 2e nationale, speler/coach was bij Real, vijf mooie jaren met meestal aanvallend voetbal, steeds in de top drie, spijtig genoeg lukte de promotie telkens net niet. De ex-Rode Duivel (65 selecties) beëindigde zijn spelerscarrière trouwens in de Mixx. Ons team was er klaar voor, vorige week een eenvoudige overwinning in Eisden. De wedstrijd vrijdagavond begon verschroeiend, de eerste minuten deed Noorderwijk wat het wou, na drie minuten was het al 3 – 0, twee keer Hitou, en één keer El Fashi. Wat een duo, zij gaan dit jaar nog voor sensatie zorgen. Lier was nergens, ze werden overlopen langs alle kanten. Nieuwkomer El Ghannouti zorgde met twee doelpunten voor de vijf nul, we speelden amper tien minuten. Lier raakte geen leer en de Elmos boys bleven het gaspedaal induwen, Bilal Bouri met de zes nul en El Ghannouti met zijn derde van de avond, aan de rust stond er een droge 7 – 0 op het scorebord. Wedstrijd gespeeld hoewel er nog een overbodige tweede helft te wachten stond.

De start na de pauze was opnieuw sterk, Ali Bouri met de acht tegen nul, de riem ging er dan toch even af en Vincent Van Endert kon hiervan profiteren, 8 – 1. Dus riep coach Heremans zijn manschappen tot de orde, Dahmani met een overheerlijke lob over de bezoekende doelman 9 – 1 en onze Youngster Kobe Vrancken scoorde zijn wekelijks doelpuntje 10 – 1. Even een vliegende doelman uittesten dacht Yves Heremans, die oefening lukte echter niet, Proost Lierse kon in de laatste minuut nog twee keer scoren, eindstand 10 -3, na een wedstrijd die nooit spannend was, dat was echter niet de fout van de thuisploeg. Bij Real zijn ze klaar om de leidersplaats nog even te verdedigen. Volgende week naar die andere buren, Malle Beerse die in Jette hun eerste overwinning behaalden. 

TERUG