NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk A - ZVK Celtic Houthalen '94 A  2 - 3  (0-1)
   
DATUM 23-11-2018  21:15
   
DOELPUNTEN 19' Arbaoui 0-1, 23' Lagouireh 0-2, 27' Dahmani 1-2, 30' El Attabi 2-2, 38' Vanbeuren 2-3 
   
VERSLAG Deze wedstrijd moest gewonnen worden om onderaan ď de voorlaatste plaatsĒ weg te geraken. Maw dit was een zespunten wedstrijd voor Real, spijtig om te zeggen voor onze club maar de wedstrijd van gisteren was een degradatietopper.

Real moest het doen met Morad Talhaoui, Iliass El Attabi, Mohamed El Mokthari, Issam Dahmani, Mehdi Zerouali & Adrian Brovina. Houhalen zakte af naar Real om volop de 3 punten mee naar huis te nemen. Real had in de eerste helft wel het meeste balbezit maar kan de kansen die ze kregen niet verzilveren. De kansen die ze kregen werden steeds goed gepareerd door de keeper Vandecaetsbeek van Celtic. Telkens zat zijn arm, been of hoofd in de weg om de netten te doen trillen. Celtic stond goed gesloten te spelen en speculeerde op balverlies van de thuisploeg. Vlak voor de rust in minuut 19 gebeurde wat eigenlijk niet mocht gebeuren en scoorde de 0-1 via Arbaoui.

Vlak na de rust zette Lagouireh met een persoonlijke actie op de flank de 0-2 op het scorebord. Real moest wakker worden en reageren op deze flinke opdoffer en dat deden ze. Ze kwamen in minuut 27 terug in de wedstrijd via een persoonlijke actie van Dahmani. Geen 2 minuten later volgde de 2-2 van El Attabi. Real ging verder op het elan maar kreeg weederom een koude douche in minuut 38. Vanbeuren schoof de 2-3 onder onze doelman Morad binnen.

Nu staat Real op de laatste plaats in het klassement en moet het vollenbak werken om daar weg te geraken! 

TERUG