NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt A - K.K. Malle-Beerse A  2 - 6  (1-3)
   
DATUM 28-09-2018  21:15
   
DOELPUNTEN 3'29 Ouaddouh 0-1, 5'23 Paulus 1-1, 14'27 Ouaddouh 1-2, 17'18 El Hassani 1-3, 22'59 Ouaddouh 1-4, 30'48 DilliŽn 1-5, 33'44 Hasanbegovic 2-5, 33'57 Didi 2-6 
   
VERSLAG

Bron: Arthe Broadcast

Gelko Hasselt kon geen beroep doen op de gekwetste Yachou terwijl bij KK Malle-Beerse Ait Salah, Van de Vel en Van Parys in de lappenmand lagen. Daartegenover stond de terugkeer van Daali bij de kempenaars.

Na twee minuten schopt Zaaf Ouaddouh onderuit en krijgt geel. Ouaddouh is de eerste die een bal tussen de palen krijgt, maar recht op thuisdoelman Lahraoui. Een tweede poging is raak. Vanuit een heel scherpe hoek knalt hij het openingsdoelpunt onhoudbaar binnen. Hasselt reageert via hun sluipschutter Paulus. Met een mooi schot vanuit de tweede lijn neemt hij doelman Meyers te grazen. In een evenwichtige partij krijgen beide ploegen doelkansen. Lahraoui is attent op pogingen van Ouaddouh en El Hassani. Na balverlies van de bezoekers stormt Hasselt op het Malse doel af, maar besluit naast. Hasselt gaat op zoek naar een voorsprong. Wagemans en Hasanbegovic stuiten beiden op Meyers. Met nog ruim zes minuten op de klok heeft Malle-Beerse vijf fouten op de teller. Maar dan is er opnieuw Ouaddouh. Met een mooie actie en dito schot zorgt hij voor de 1-2. Even later verovert El Hassani de bal, rukt pijlsnel op, vindt in DilliŽn een ideaal tussenstation en scoort de 1-3. Een schitterende actie. Enkele seconden voor de koffie zien we een heel goed schot van DilliŽn dat door Lahraoui met meer geluk dan kunde wordt gekeerd.

Straffe koffie voor de Limburgers tijdens de pauze. Ze zetten druk en KK Malle-Beerse komt er maar moeilijk uit. Een schot van Zaaf gaat ver over en Meyers is attent op een afstandsschot van Kaddouri. En dan ontbindt Ouaddouh opnieuw zijn duivels. Na een snelle tegenaanval speelt hij de Hasseltse verdediging op een hoopje en scoort de 1-4. Paulus stuit op Meyers die Ouaddouh lanceert. Die legt klaar voor DilliŽn die op de lat besluit. Bij de Limburgers laat Zaaf zich opmerken en heeft pech als hij op de buitenkant van de paal besluit. Halfweg de tweede periode een schitterende actie van Zaaf waarmee hij de Malse verdediging oprolt, maar de afwerking van zijn ploegmaat laat te wensen over. De bezoekers springen beter met de kansen om. Ouaddouh -weer hij- bereikt DilliŽn die de 1-5 binnentikt. Met nog ruim zes minuten te gaan herleeft de hoop in de Hasseltse harten. Paulus tot bij Hasanbegovic die de 2-5 maar binnen te tikken heeft. Didi prikt het Hasseltse ballonnetje echter onmiddellijk kapot. Dertien seconden na de 2-5 krijgt hij de bal van Bahci en zet met een mooi schot de 2-6 op het bord. KK Malle-Beerse speelt de wedstrijd volwassen uit en de overwinning komt niet meer in gevaar. 

TERUG