NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Meeuwen - Real Noorderwijk  6 - 1  
   
DATUM 07-03-2014  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Het eerste elftal moest vandaag niet alleen opboksen tegen de ploeg van Meeuwen, maar ook nog eens tegen de eerste scheidsrechter ! Sommige beslissingen van deze man waren gewoon dit niveau onwaardig !

Eerlijkheidshalve mogen we wel vermelden dat het verlies niet enkel daar aan te wijten was. De neuzen wezen niet allemaal in dezelfde richting, het vizier stond niet op scherp....sommigen willen niet naar eerste klasse, anderen zitten al met hun hoofd elders...(toekomstige ploeg, ...). Jammer, want zo doe je club, bestuur, medespelers en supporters geen eer aan ! Top of the Bill was de rode kaart van Aziz, waar de partijdige scheidsrechter beweert een scheldwoord te hebben gehoord dat niemand anders gehoord heeft en ieder die Aziz kent weet dat hij zoiets nooit zou zeggen ! Wordt ongetwijfeld vervolgd ! We verliezen de wedstrijd met 6-1, maar we verliezen vooral van onszelf ! Er stond geen collectief op het terrein en zelfs met 4 individuele toptalenten win je geen topper ! Amajoud (die zijn wederoptreden maakte bij het eerste elftal) kon nog het eerreddend doelpunt scoren maar daar bleef het bij. Volgende week graag een gepaste reactie tegen titelfavoriet Grace Hollogne in de Mixx !

Real Noorderwijk speelde met Sacchini, Putzeys, Lagouireh, Amajoud, Soussi, Byloos, Scheerens, Bomboi, Kilic, Lambaerts, Van Bael 

TERUG