NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Pibo Tongeren  5 - 4  (1-3)
   
DATUM 22-11-2013  21:15
   
DOELPUNTEN Vanvolcksom (1), Soussi (2) en Cosemans (2) 
   
VERSLAG Onder het wakend oog van Stef Wijnants en Stijn Stijnen werd de wedstrijd van de eerste ploeg op gang gefloten. Twee zulke voetbalkenners in de tribune, was dat geen extra druk voor de troepen van trainer Schapmans ? Real begint snedig aan de match en het is Vanvolcksom die de score na 7 min. opent tegen zijn ex-ploeg : 1-0 en dubbel zo hard genieten voor Sven. Snelheid, techniek...dingen waar het zeker niet aan mankeert bij de thuisploeg terwijl Pibo hier vooral veel gestalte tegenover zet. Bomboi ziet naast zich dubbele meter Vanheeswijck lopen en wint daar dan nog een kopduel tegen ook... Aan inzet ontbrak het dus zeker niet, toch loopt Real 2x vlak na elkaar op een dodelijke counter. De 1-1 wordt voorbij Sacchini gekopt door Detre, de 1-2 is van Eloy. Tongeren scoort 3x op een rij, opnieuw Eloy krijgt teveel ruimte en de 1-3 is een feit ! Cosemans mist nog een 10m-trap voor Real en zo trekt Pibo met een comfortabele voorsprong richting kleedkamers.

De donderpreek van coach Schapmans is tot ver buiten de kleedkamers te horen. Iedereen wakker geschud en dat was meteen duidelijk in de 2e helft. De toeschouwers krijgen een herboren Real te zien, het brengt droomvoetbal met acties om van te smullen en creŽert een karrenvracht aan kansen. Deze keer is het de thuisploeg die 3x op een rij kan scoren ! 2 doelpunten van Soussi en eentje van Cosemans, Real staat 4-3 voor. De Noorderwijkenaren zijn helemaal terug ! Maar daarna sputtert het kanon, ook al krijgt Real verscheidene open kansen. De wedstrijd had al gespeeld kunnen zijn...Op aangeven van Aziz Lagouireh tikt Cosemans zijn 2e van de avond binnen : 5-3. Oef !!! Even wat ademruimte...heel even maar want Pibo voert de druk op en Sax brengt weer spanning in de match : 5-4. Real wil zijn voorsprong kost wat kost behouden en Tongeren wil nog graag langszij komen... De jongens van coach Schapmans hebben het deze keer wel begrepen en nemen geen onnodige risico's. De ontlading na het eindsignaal is enorm. Real doet weer mee !!! Proficiat gasten !

Real Noorderwijk speelde met : Carlo Sacchini, Aziz Lagouireh, Sven Vanvolcksom, Issam Elouadi, Yannick Scheerens, Bob Putzeys, Brecht Cosemans, Noureddine Errajel (Soussi), Sandro Bomboi, Nico Byloos, Joren Lambaerts en Davy Van Bael 

TERUG