NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVK Meeuwen  1 - 2  (1-0)
   
DATUM 12-04-2013  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Vrijdag 12 april 2013 en alweer de laatste wedstrijd van het seizoen 2012-2013. Een memorabel jaar waarin de beloften eindelijk kampioen speelden, maar ook het jaar waarin we afscheid namen van een aantal spelers en bestuursleden. Niels Caers, Andy Hermans en Naser Skeric werden in de bloemetjes gezet. Skeric als topschutter in 2e nationale B, kapitein Hermans speelde 8j lang bij het eerste elftal van Real maar vond het nu welletjes en nam afscheid als speler, Niels Caers versterkt volgend seizoen VC Herentals in 1e prov. en mag niet meer aantreden in het zaalvoetbal van zijn toekomstige club. Ook onze TD Davy Derboven besliste recent om er mee op te houden wegens tijdsgebrek, het was een laatste wedstrijd met gemengde gevoelens. Men zou haast nog vergeten dat er gevoetbald moest worden. Meeuwen was alvast niet van plan er een slappe wedstrijd van te maken en onze beloften mochten zich opmaken voor een pittige wedstrijd. Kevin Van Der Auwera moest noodgedwongen van in de tribunes toekijken (geel geschorst), Real verwelkomde wel Gilles Den Abt en Peter Engels die opnieuw hun opwachting maakten na een heel lange afwezigheid wegens blessures. Langs beide kanten zijn er enorme kansen die soms onbegrijpelijk worden gemist, de wedstrijd lijkt op slot te zitten tot in de 23e minuut Niels Caers de score kan openen voor Real : 1-0. Met deze stand op het bord trekken beide ploegen de kleedkamer in om te rusten.

In de 2e helft krijgen we hetzelfde spelbeeld, de ene grote kans volgt de andere op. Real mist, Meeuwen faalt niet en komt op gelijke hoogte via Brebels. Iedereen heeft zich al verzoend met een gelijkspel als in de laatste seconde bezoeker Nijs anders beslist en de 1-2 binnen tikt. Geen prettig gevoel natuurlijk om als kersvers kampioen je laatste wedstrijd de mist zien in te gaan maar toch kunnen deze jonge gasten terug kijken op een schitterend seizoen ! Na 2 seizoenen nipt naast de titel te hebben gegrepen, was er deze keer wel de bekroning van hard werk. Waarvoor nogmaals een dikke proficiat !

Real speelde met : Van Bael, Scheerens, Caers, Lambaerts, Becirbegovic, Peeters, Engels, Den Abt, Lauwers en Henderickx. 

TERUG