WEDSTRIJD Salaam Mechelen - Herstal Turcs Futsal  5 - 8  (2-3)

DATUM 14-09-2012  21:15

DOELPUNTEN 3’ Yilmaz (0-1), 8’ Duracovic (1-1), 16’ El Messaoudi (2-1), 17’ en 18’ Yilmaz (2-2 en 2-3), 24’ Guillen (2-4), 26’ Yilmaz (2-5 en 2-6), 28’ Benabdeslam (2-7), 32’ El Messaoudi (3-7), 37’ Moussaoui (4-7), 37’ El Messaoudi (5-7) en 38’ Yilmaz (5-8).

VERSLAG Al meteen opende Yilmaz de debatten (0-1). Salaam reageerde furieus en nam de wedstrijd volledig in handen. Het boog trouwens om tot 2-1. De bezoekers mochten dank zeggen dat ze uit het niets nog voor de rust tweemaal scoorden (2-3). De thuisploeg wilde een verlengstuk breien aan hun goede eerste helft doch lukten daar enkel optisch in. De bezoekers vonden door die aanvallende ingesteldheid van de Mechelaars immers de openingen en liepen uit tot 2-7. Toch bleven de lokalen in een ommekeer geloven. Het werd 5-7 met nog drie minuten op de teller. De hoop vervloog echter meteen toen Yilmaz reageerde met zijn zesde treffer van de avond.