WEDSTRIJD Dolce Vita Morlanwelz - Krijnen Keukens Malle  3 - 6  (2-4)

DATUM 01-02-2013  21:15

DOELPUNTEN 3’ Canaris (1-0), 9’ Henrique (2-0), 13’ en 15’ Dyck (2-1 en 2-2), 18’ 10m. Hakkens (2-3), 18’ Dyck (2-4), 35’ Cabo (3-4), 38’ Ait Salah (3-5) en 40’ Hakkens (3-6).

VERSLAG Malle stond in Morlanwelz tegenover een team met hun ex-spelers Cabo en Caudron. Voor beide ploegen was de inzet hoog. MLZ strijdt immers om het behoud terwijl Malle absoluut een playoffs-ticket wil opeisen. Het werd dan ook geen makkie want al na het eerste kwart leidde de thuisploeg met 2-0. Malle herstelde met drie treffers van de jonge Dyck nog voor de pauze de orde (2-4). De bezoekers hielden in de tweede helft de rangen gesloten. Pas vijf minuten voor inrukken kon Cabo toch nog milderen. Het werden nog spannende vijf minuten met vijf fouten op de conto van Malle. MLZ kwam echter niet meer tot scoren en moest ook nu buigen voor de overmacht.