NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVK Meeuwen  2 - 7  (1-2)
   
DATUM 25-11-2011  21:15
   
DOELPUNTEN 10' Bosmans 0-1, 18' Bomboi 1-1, 18' De Smedt 1-2, 26' De Smedt 1-3, 31' Van Den Auwera 2-3, 35' Bosmans 2-4, 36' El Boujjoufi 2-5, 38' Bosmans 2-6, 40' Clerkx 2-7. 
   
VERSLAG Een nog steeds gehavend Noorderwijk (Hermans, Wagemans en Corthouts) startte wel met de niet volledig fitte Khalid en die werd al na vijf minuten opnieuw hard aangetrapt en moest direct de kleedkamer in. Net de man die Noorderwijk niet kan missen. In de vierde minuut kon hij immers dreigen met een deviatie maar keeper Witters was attent en even later was het voor de Noorderwijkse topschutter alweer over. Weer voor meerdere weken uit? Noorderwijk trok achteruit en liet het initiatief aan Meeuwen en wie anders dan Geert Bosmans kreeg de eerste kans. Op zijn dooie gemak voorbij 3 tegenstanders en de bal in de rechter benedenhoek binnen. Noorderwijk kan er weinig tegenover zetten en Meeuwen kan bogen op een stevige organisatie met de beste verdediging van de reeks. Op enkele minuten van de rust lijken de bezoekers wat in te dommelen. Troonbeeckx neemt een vrije trap nemen, en Bomboi werkt in de rebound de gelijkmaker tegen de netten. De thuisploeg kan hiervan echter niet lang genieten, want De Smedt brengt Meeuwen onmiddellijk terug op voorsprong. Er wordt gerust met een 1-2 stand na een goeie partij zaalvoetbal.

Wie dacht dat de thuisploeg gedreven uit de kleedkamers zou komen had het mis. Het initiatief ligt volledig bij Meeuwen en de kansen stapelen zich op. Na 6 minuten in 2e helft kan De Smedt zijn 2e van de avond binnen trappen na een mooie voorbereidende actie van Battista. Meeuwen laat Noorderwijk achter de bal hollen en bij een 3 tegen 1 situatie knalt De Smedt nogmaals op de thuisdoelman. In de tegenaanval kan Van Den Auwera de thuisploeg opnieuw wat hoop geven met de aansluitingstreffer (2 Ė 3). Meeuwen opnieuw wakker en niet lang daarna opnieuw Bosmans met zijn 2e van de avond (2 Ė 4). Coach Plompen besluit dan zelf als vliegende doelman te gaan spelen, dit wordt echter al na 15 seconden afgestraft, onderschepping Bosmans, breed tot bij El Boujjoufi die simpel binnen legt. Noorderwijk kan absoluut geen vuist meer maken en is een vogel voor de kat. De stand wordt nog aangedikt met doelpunten van Bosmans en Clerkx. Een verdiende overwinning tegen een vooral in de tweede helft zwak Noorderwijk. Enkel in de 1e helft kon de schijn nog ophouden maar werd daarna volledig overspeeld. Met negen punten achter op de leiders ziet het er slecht uit voor Plompen en zijn boys. De vele gekwetsten doen de club geen goed maar vooral geen vuist kunnen of willen maken is veel erger. Wat nu met de uitgesproken titelambities? Deze week zal er een hartig woordje wordengesproken maar wat is de oplossing ?

Real Noorderwijk speelde met: Witvrouwen Kevin, Troonbeeckx Dave, Plompen Rudy, Van De Auwera, Caers, Ait Salah, Bomboi, De Kok, Van Den Eynde, Lambaerts 

TERUG