NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Pibo Tongeren - Real Noorderwijk  5 - 10  (3-5)
   
DATUM 09-03-2012  21:45
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Sinds Nieuwjaar is spits Khalid Said Allah terug fit en daardoor speelt Noorderwijk vrij van zorgen. Promotie was al enige tijd verloren, zakken kon niet meer en het mooie voetbal is helemaal terug. Enkel in Schoten lieten de Berkemussen het afweten, maar voor de rest lijkt alles in zijn plooi te vallen. Te laat echter, vrijdag moest Tongeren eraan geloven, en hoe ? Was het omdat Stijn Stijnen in de tribune zat of gewoon omdat iedereen er zin in had ? De eerste tien minuten werd de thuisploeg van het kastje naar de muur gespeeld. Nochtans stonden beide ploegen op gelijke hoogte in de stand. Mooie pas van Azzimani op Khalid en 0 – 1. Minuutje later Issam via Appi Azzimani op Khalid en 0 – 2. En de Noorderwijkse Marokkanen bleven uitblinken, Khalid op Appi en dan op Issam 0 – 3. Het bleef duren, Khalid op zijn eentje en de 0 – 4 op het bord. Een kwartiertje dat kon tellen, de thuisploeg was nergens maar vooral Noorderwijk speelde subliem en nam wat gas terug. Vanvolcksom dribbelde zich knap vrij en bracht de 1 – 4 op het bord. Even later bracht Jacobs met een vrije trap en een beetje geluk de thuisploeg op 2 – 4. Tongeren kwam zelfs op 3 – 5 via alweer Vanvolcksom maar had om daar te geraken behoorlijk wat fouten voor nodig en door de foutenlast twee tienmetertrappen waarvan één prijs via specialist Tim Wagemans en de 3 – 5 als ruststand.

Na de pauze was het alweer al Real Noorderwijk wat de klok sloeg, Issam op Khalid en 3 – 6 en even nadien net geen doelpunt toen een pegel van Issam op de paal vloog. De punten waren binnen, de doelpunten bleven volgen en Noorderwijk bleef voor knap voetbal zorgen. Azzimani op Caers en 3 – 7 en diezelfde Caers, de jongste op het veld, speelde knap op Issam en 3 – 8. Een andere uitblinker uit de beloften, Yannick Scheerens dribbelde zich mooi vrij en zowaar 3 – 9. En de beloften op het veld bleven zich tonen, alweer Niels Caers en 3 – 10. Match ten einde uiteraard, thuisspeler Vanvolcksom mocht nog twee keer scoren, hierbij de toeschouwers onnodig uitdagen maar vergat uiteraard de uitslag op het bord, een knappe 5 – 10.

Real Noorderwijk speelde met: Witvrouwen, Van Bael, Scheerens, Issam, Khalid, Plompen, Wagemans, Hermans, Azzimani en Caers. 

TERUG