WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - Kaya's Beringen   -  AMC (3-1)

DATUM 12-11-2010  21:15

DOELPUNTEN 9’ Saadouni (1-0), 13’ El Attabi (1-1), 15’ Zerouali (2-1), 16’ Didi (3-1), 23’ en 25’ Uçar (3-2 en 3-3), 26’ Skeric (3-4), 28’ Yazgan (3-5), 35’ Bielen (4-5) en 36’ 10m. Skeric (4-6).

VERSLAG Halverwege de eerste helft kwam LW United op voorsprong. Na de gelijkmaker zette de thuisploeg door en liep uit tot 3-1. Er zat Kaya’s na rusten niets anders op dan het accent op de aanval te leggen. Dat leverde resultaat op ook. In vijf minuten tijd zelfs kantelde de match en prijkte de 3-5 op het scorebord. De thuisploeg leek niet bij machte om het getij te keren. De jonge Bielen gaf zijn maats nog even hoop nadat Uçar (K) een tienmeter niet had benut. Door een nu wel omgezette tienmeter vergrootten de Kaya’s echter de voorsprong en gaven die niet meer uit handen. Ze wonnen gouden punten terwijl Lommel na acht wedstrijden nog steeds met de nul onderaan bengelt.