WEDSTRIJD Sahin Hasselt - Futsal Beringen  3 - 6  (2-1)

DATUM 18-03-2011  21:15

DOELPUNTEN 7’ Salah (0-1), 12’ Maesen (1-1), 17’ Skeric (2-1), 26’ Belmhani (2-2), 29’ Coppola (2-3), 32’ 10m. Grünholz (2-4), 35’ Skeric (3-4), 30’ Coppola (3-5) en 40’ Moutoud (3-6).

VERSLAG Sahin benutte voor de pauze slechts twee van de kansen om met een kleine voorsprong de eerste helft af te sluiten. Die kleine bonus volstond niet voor Sahin. Beringen hoefde niet eens te schitteren om de ommekeer te forceren. De foutenlast brak de thuisjongens bovendien zuur op. Toen Skeric tegen scoorde (3-4) leek het nog spannend te worden.

Een spijtig ongeval enkele minuten voor tijd ontsierde het wedstrijdeinde waarin de zege van Beringen niet meer in gevaar kwam. Hicham Salah – de absolute uitblinker in het team van Grünholz – kwam ongelukkig ten val. Het zag er heel erg uit. Hicham werd met de ambulance naar het ziekenhuis gevoerd. Daar werd een breuk en ontwrichting van de pols vastgesteld. Hij werd (voorarm in de plaatster) zaterdagnamiddag door manager Angelo Acciardi terug naar huis gevoerd.

Een ongeval komt kennelijk nooit alleen want ook de Beringse aanvaller Rachid Latrach viel voordien gekwetst uit en zou minimaal drie weken buiten strijd zijn. Met het komende drukke programma is dat een aderlating voor de Beringse club. Futsal Beringen ontvangt woensdag immers Châtelineau en zaterdagavond Charleroi.