WEDSTRIJD Herstal Turcs Futsal - Futsal Hasselt  4 - 9  (2-2)

DATUM 12-11-2010  21:15

DOELPUNTEN 3’ Willems (0-1), 16’ Kherouach (0-2), 17’ 10m. Barankiewicz (1-2), 18’ Yilmaz (2-2), 23’ Pinna (2-3), 25’ Di Marco (2-4), 25’, 32’ en 33’ Willems (2-5, 2-6 en 2-7), 34’ Yilmaz (3-7), 35’ Willems (3-8), 35’ Di Marco (3-9) en 36’ Yilmaz (4-9).

VERSLAG Met snelle counters zette Hasselt de toon. Het bleef bij 0-2 want de door de scheidsrechters onterecht verhinderde hogere cijfers nekten de gefrustreerde bezoekers (2-2). Meteen na rusten bekocht de thuisploeg het falen van doelman Dandoy met een niet te stuiten ommekeer. Het plots frivool voetballend Hasselt stoomde weergaloos door naar 2-7 en besliste makkelijk de wedstrijd tegen een onmondig Herstal. De bezoekers begingen in hun perfect gespeelde tweede helft – het leek op een terechtwijzing van de scheidsrechters die in de minuten voor de pauze zeker de bal helemaal mis sloegen (met tweemaal geel voor Cammalleri) - geen enkele fout. In totaal scoorde Niels Willems bovendien vijfmaal.