WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Krijnen Keukens Malle  1 - 4  (1-2)

DATUM 17-09-2010  21:15

DOELPUNTEN 1’ Gessner (0-1), 3’ Eder (0-2), 10’ Cammalleri (1-2), 25’ en 27’ Hakkens (1-3 en 1-4).

VERSLAG In plaats van met een 1-0 voorsprong te starten liet zich de thuisploeg seconden later tweemaal koud pakken (0-2). Het was een afknapper voor het moreel. Hasselt trachtte het roer om te gooien. Dat leidde midden de eerste helft tot een tegengoal van Cammalleri die diagonaal Pagetta verschalkte. Die doelman Pagetta groeide uit tot de held. Met vroeg in de tweede helft twee vermijdbare doelpunten van Hakkens werd Hasselt uitgeteld. Zo werd een fantastische voorbereiding met een collectief falen abrupt afgebroken terwijl Malle ongeslagen met Antwerpen en Charleroi helemaal bovenin post vat.