WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Futsal Topsport Antwerpen  4 - 4  (1-1)

DATUM 01-10-2010  21:15

DOELPUNTEN 10’ Hitou (0-1), 15’ Di Marco (1-1), 21’ Cammalleri (2-1), 27’ Willems (3-1), 30’ Hitou (3-2), 32’ Bachar (3-3), 37’ Achabar (3-4), 40’ Willems (4-4).

VERSLAG In een sterke organisatie snoepte Hasselt aan would-be kampioen Antwerpen verdiend de eerste punten af. Chase beheerste de eerste helft en de thuisploeg mocht een kaars branden om de wedstrijd nog onder controle te hebben. Ze dwong in het slotdeel van de eerste helft de betere kansen op meer dan 1-1 af. Dat verschil kwam vroeg na de pauze toch op het bord (3-1). De 4-1 stierf uit op de staak en tussendoor hadden de thuisjongens ook nog moeten scoren in een drie tegen één situatie. In plaats van 4-1 werd het in de reactie 3-2. Chase zag plots de hemel openen en boog tot 3-4 om. Met Merlino als vliegende doelman lukte Hasselt 44” voor tijd via Willems toch de meer dan billijke gelijkmaker.