WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Charleroi Action 21  4 - 4  (1-3)

DATUM 03-12-2010  21:15

DOELPUNTEN 14’ Kherouach (1-0), 18’ Neukermans (1-1), 19’ Dendane (1-2), 20’ Neukermans (1-3), 30’ Kherouach (2-3), 31’ Dujacquier (2-4), 33’ Cammalleri (3-4) en 34’ Kherouach (4-4).

VERSLAG De meer dan 500 toeschouwers die de barre winterkoude trotseerden, hebben zich hun verplaatsing vast niet beklaagd. Er was sfeer op en naast het terrein, onverdroten strijd op het veld maar vooral bijwijlen zeer hoogstaand futsal te bewonderen. De bezoekers (zonder Ferrian en Liuzzi) kwamen aanvankelijk moeilijk onder de Hasseltse druk uit en mochten zich gelukkig achten dat hun doelman Giliard bewees waarom men hem in Brazilië was gaan halen. Dat A21 niet voor een schoonheidsprijs naar Hasselt was gekomen, bleek toen ze midden de tweede helft met het spelen met vliegende doelman de match naar hun hand trachtten te zetten. Hasselt (zonder Merlino) nam oververdiend voorsprong doch zakte dan weg met voor gevolg dat de ploegen gingen rusten bij een 1-3 stand. Het was echter niet “over en out” voor Futsal Hasselt want na de rust kromden de spelers hun rug en kwamen ze in een spetterend vertoon grandioos terug tot 4-4. Pans weerde dan een tienmeter. De bezoekende doelman eveneens. Seconden voor tijd had het ei zo na en niet onverdiend nog 5-4 kunnen worden maar het bleef bij 4-4.