NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - ZVK Lommel-Wezel United  3 - 4  (2-2)
   
DATUM 28-09-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 2’ Carnoli 0-1, 14’ El Badey 0-2, 18’ Verlinden 1-2, 19’ El Bouchtati 2-2, 22’ El Badey 2-3, 26’ Letemahulu 2-4 en 40’ o.g. El Badey 3-4. 
   
VERSLAG LW United startte redelijk en in de tweede minuut maakte Carnoli er 0-1 van met een mooi stiftertje. Vervolgens kwamen er kansen aan beide kanten maar goals vielen er niet. In de negende minuut kreeg LW United een penalty voor een fout van Laenens op Nicaise. De penalty werd echter niet benut door Merlino en dit had veel te maken met de knappe redding van Laenens. In de veertiende minuut kon El Badey aan de tweede paal een bal, die na een hoekschop voor doel getrapt werd, tegen de netten prikken. De laatste twee minuten waren er voor LW United teveel aan. Nadat Nicaise zijn zoveelste kans de nek omwrong, kon Lier op de counter de 1-2 scoren. Het was Verlinden die mooi afwerktte. En nog was het niet gespeeld, een minuut voor rust kon El Bouchtati vanop de zijlijn de bal toch tegen de netten trappen, 2-2 en eindelijk rust voor LW.

LW United begon gretig na de rust en in de 22ste minuut kon El Badey een knap opgezette Hollands getinte aanval knap afronden. Hij trapte de achteruit gelegde bal snoeihard recht in de kruising. LW United ging door en vier minuten later rondde Letemahulu, alias Letti, zijn solo prachtig af met een subliem stiftertje, 2-4. LW United trachtte te controleren en slaagde daar redelijk goed in, tot in de laatste drie minuten trainer Lenders Nicaise terug in de spits posteerde. Tactisch niet de beste keuze zo bleek, want Lier kwam terug in de match. Gelukkig voor LW was Dandoy in goede doen en kon hij de meubelen redden, al moest hij zich noch één maal gewonnen geven op een own goal van El Badey in de 39ste minuut. Met de hakken over de sloot, maar de eerste drie punten zijn binnen. 

TERUG