WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - Carolo Team Charleroi  5 - 2  (1-2)

DATUM 16-11-2007  21:15

DOELPUNTEN 3’ Nicaise 1-0, 7’ El Kamouni 1-1, 14’ Oubella 1-2; 23’, 25’, 27’ en 31’ Manu Nicaise 2-2, 3-2, 4-2 en 5-2.

VERSLAG LW United, zonder de geschorste Corens, startte net als de bezoekers zeer behouden. In de 3de minuut kreeg eerst LW een mooie kans en het was meteen raak. Nicaise werkte mooi af op een verre inworp van Dandoy. United begon slordiger te gaan spelen en in de 7de minuut kon El Kamouni een goed uitgespeelde counter mooi afronden aan de tweede paal. LW United zwalpte verder en in de 14de minuut kon CTC zelfs op voorsprong komen. Laks verdedigen van LW zorgde ervoor dat Oubella vlot de 1-2 mocht binnentikken. Meteen was de ruststand bekend. De geschorste Canale werkte tijdens de rust wat in op het gemoed van de spelers en dit bleek te helpen. Na drie minuten maakte Nicaise 2-2 aan de tweede paal. Twee minuten later opnieuw Nicaise 3-2. Het werd Nicaise zijn avondje wel want twee minuten later maakte hij knap de 4-2. In de 30ste minuut even een time-out om iedereen te laten rusten en vooruit maar weer. In de 31ste minuut maakte Nicaise zijn vijfde van de avond, 5-2. LW United speelde vervolgens de wedstrijd uit zonder al te veel kansen we te geven. Gelukkig voor de bezoekers kon doelman Perone nog verschillende ballen pakken of de score had wel wat hoger geweest.