NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - RS Decoratie Edegem  0 - 3  (0-0)
   
DATUM 10-11-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 35í Pereira (0-1), 38í Vercauteren (0-2) en 38í Jaffal (0-3). 
   
VERSLAG Wezel zonder de gekwetsten Vandecaetsbeek en Diricks en zonder de geschorste El Badey stond voor een zeer belangrijke match tegen Edegem.

Beide ploegen startte zeer verdedigend en buiten enkele ongevaarlijke schotjes op doel hadden beide keepers geen werk. Dit duurde zo tot Vanrusseveldt in de 14de minuut met een knap schot Bargibant tot een knappe redding dwong. Edegem reageerde meteen maar Knoppersen pakte eerst een schot van Roose en daarna nog ťťn van Pouwels. Twee minuten voor rust zette Gielens een knappe 1/2 op met Dewit maar scoren zat er niet in want Bargibant stopte het schot.

Na de rust waren de eerste kansen voor Wezel, Duric trapte 2 maal hard op doel maar Bargibant liet zich niet verrassen. Vlak hierna belette hij Vanruysseveldt om een mooi uitgespeelde counter af te ronden. In de 23de minuut trapte Di Pasquale hard op doel maar Knoppersen pakte. In de 27ste minuut kreeg eerst Di Pasquele Geel, Pouwels protesteerde en kreeg ook geel, hij wist echter niet van ophouden en hij kreeg nog een gele kaart en mocht meteen het veld verlaten. Wezel stond nu tegen 3 man maar scoren zat er niet in. In de 35ste minuut kon Pereira een knap uitgespeelde aanval simpel afwerken, 0-1. Drie minuten later maakte Vercauteren er met een mooi lob over vliegende keeper Duric 0-2 van. De eindscore werd vastgelegd door Jaffal, hij maakte 2 minuten voor tijd 0-3. Al bij al een verdiende overwinning voor de bezoekers uit Edegem.

Kern ZVK Wezel: Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Nadarski, Trickels,Duric, Vanruysseveldt, Vanderlinden, Vandenpoel, Maes

Kern RSD Edegem: Bargibant, Rouseau, Vercauteren, Roose, Di Pasquale, Chair, Pouwels, Jaffal, Pereira, Van Passel, Huysmans

Scheidsrechters: Heuns, Bylois, Sutens

Gele kaarten: Di Pasquale, Pouwels 2x, Pereira, Gielens 

TERUG