NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Junkie's Euro Frameries - RS Decoratie Edegem  3 - 0  (0-0)
   
DATUM 13-04-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 22í en 23í Eder 1-0 en 2-0, 24í Emilio 3-0. 
   
VERSLAG Eerste helft

RS Decoratie Edegem startte met: Thierry Rousseau, Samir El Haoual, Abdelaziz Jaffal, Vincent Roose, Pascal Vercauteren

Op de bank zaten: David Fermont, Steve Pouwels, Steven Seedo, Seppe Huysmans,Yassin Markai , El Mahdi Benlakdane en Tim Van Aeken

Junkies begon snedig aan de wedstrijd, zij gingen voor de drie punten. Het tempo lag in de beginfase vrij hoog, naar Junkies trok massaal terug in hun verdediging. Zijn vormde met vier spelers een waar blok beton voor het doel van Brohet. Er was geen doorkomen aan. Het balvoordeel was voor RSD Edegem, maar de talrijke schoten op het Junkies doel leverde niets op.

Tweede helft

RS Decoratie Edegem startte met: Thierry Rousseau, Samir El Haoual, Abdelaziz Jaffal, Vincent Roose, Pascal Vercauteren

De eerste twee minuten van de tweede helft waren vrij gelijk opgaand, maar in de volgende drie minuten liep RSD Edegem driemaal op een counter van Junkies Frameries en Dos Santos Rubini kon hierdoor tweemaal na balverlies de score tot 2-0 uitbouwen. Santos Azeveda Emilio deed er nog een schepje bovenop en in de 24ste minuut stond de 3-0 op het bord. Hoe RSD Edegem ook probeerde, zij konden niet door de verdediging van Junkies komen.

Een verdiende overwinning van Junkies Euro Frameries, die RS Decoratie Edegem goed in de greep had. Zij lieten ons het spel maken, iets wat niet lukte tegen een zeer sterk verdedigende ploeg. 

TERUG